kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ayşe Yılbaş Özmen

Astsubay hastanede tıp öğrencisi eşini öldürdü

Deniz DERİN - Mustafa KAYA Rıdvan TEZEL / SABAH
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, astsubay eşinin tabancayla vurduğu 5. sınıf öğrencisi Ayşe Özmen kurtarılamadı..
Burdur İl Jandarma'da görevli astsubay Hüseyin Güneş Özmen, kendisine boşanma davası açan İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Nöroloji Servisi'nde stajyer öğrenci eşi Ayşe Yılbaş Özmen'i (24) kurşun yağmuruna tuttu. Ağır yaralanan Yılbaş, meslektaşlarının tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Bir süre eşinin başında bekledikten sonra güvenlik görevlilerince etkisiz hale getirilen astsubayın olay anında eşinin ölmediğini duyunca "Nasıl ölmez" diye bağırdığı öğrenildi.

'TEHDİT ALDIĞINI SÖYLÜYORDU'
Dün saat 12.30 sıralarında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Nöroloji Bölümü'nde meydana gelen olayda Ayşe Yılbaş Özmen'in vücuduna 12 kurşun isabet etti. Olayın ardından ağlayarak dışarıya çıkan hastane personeli ve meslektaşları "Ayşe eşinden boşanmak istediği için sık sık tehdit aldığını söylüyordu. En sonunda öldürdü. Sınavlarından dolayı da 18 aylık çocuğunu Tarsus'taki anne ve babasının yanına göndermişti" dediler.
Haberin fotoğrafları