kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Jessica Alba, henüz bebeğinin cinsiyetini öğrenmediklerini, bunun sürpriz kalmasını istediğini dile getiriyor.

Bebek için 4 milyon dolara ev aldılar

Önümüzdeki aylarda anne olmaya hazırlanan Jessica Alba, nişanlısı Cash Warren'la birlikte 4 milyon dolara yeni bir ev satın aldı. İçinde SPA bulunan malikanesini zevkle döşeyen Alba, evinin kapısını In Touch dergisine açtı..
Hollywood'un Latin güzellerinden Jessica Alba, şu sıralar nişanlısı Cash Warren'la birlikte yeni evlerinin heyecanını yaşıyor. Hollywood Hills'te 4 milyon dolara lüks bir malikane satın alan ünlü aktris, bir süredir evinin dekorasyonuyla ilgileniyor. 4686 metrekarelik malikanede; 4 yatak odası, 4 banyo, havuz, SPA ve bahçesinde şelale bulunuyor.

Evlilik henüz yok
Yaz başında doğum yapacak olan Alba, evin dekorasyonunda ünlü iç mimar Kari Whitman'la çalışıyor. Evi odalarının büyüklüğü nedeniyle tercih ettiklerini belirten Alba, birkaç ay içinde yeni evlerine taşınacaklarını söylüyor. Doğumdan sonra da sinemaya ara vereceğini açıklayan güzel yıldız, "Yıllardır çalışıyorum, şimdi bebeğimi doğurup dinlenmenin tadını çıkaracağım" diyor. Cash Warren'la evlenmeyi şimdilik düşünmediklerini belirten Alba, "Bebek doğduktan sonra evlenebiliriz" diye konuşuyor.
Haberin fotoğrafları