kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
SİNAN ÖZEDİNCİK

Özel sinemada bin kişi ağırlanacak

Astoria Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İstanbul'daki merkezi konumu ile dikkat çekiyor. Bu ay sonunda açılacak olan sinemaları ise çok iddialı... Bin kişi oturma kapasiteli sineması, son teknoloji ve konforlu koltuklara sahip salonları ile vizyona girecek filmlerin durağı olacak.

DUVARLARI CAM
Mars Entertainment Grup işbirliği ile açılacak olan Cinebonus Sinema Salonları, İstanbul'da hatta dünyada yeni bir konsepte de imza atıyor. Tümü localı 10 salonda Real D özelliğine sahip, son teknoloji mevcut... Ancak asıl ilginç olan sinema salonlarının duvarlarının cam olarak tasarlanması... Salonların içinden alışveriş merkezi görülebilecek. Film esnasında özel bir sistem ile bu özel camlar kapanacak ve film aralarında tekrar açılacak. Projenin başında Mahmut Anlar bulunuyor. Geniş bir fuaye alanına sahip sinema salonları geç saatlere kadar açık olacak. Ayrıca salonlar istendiğinde özel olarak kapatılabilecek.

PAHALI OLMAYACAK
Tüm salonlar VIP olarak tasarlanacak. Standartların çok yüksek olduğu salonlarda koltukların rahatlığı, ekranın büyüklüğü, ses ve görüntü netliğine kadar her şey ileri teknoloji sistemlerle desteklenecek. Ayrıca salonların konseptlerinin en güzel tamamlayıcısı olarak yine VIP hizmetler sunulacak. Fiyatlar ise tüm bu konfora rağmen diğer sinemalardan pahalı olmayacak.