kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Şubat 2008, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
YÜKSEL AYTUĞ

Burak Kut'un canlı yayında zor anları

Bu hafta NTV'deki "Haydi Gel Bizimle Ol" programına konuk olan Burak Kut; Pınar Kür ve Çiğdem Anad'ın askerlikle ilgiyi manidar soruları karşısında hayli zorlandı.

Pınar Kür: Çok güzel, çok parlak bir yıldızken sonra askere gittin ve dönüşte kabuğuna çekildin. Bunda askerliğin bir etkisi oldu mu?

Burak Kut: Mutlaka oldu.

Pınar Kür: Orada çok bir şey mi geldi başına, çok farklı bir şey mi gördün?

Burak Kut: Bir şey gelmedi yoo. Beni çok sevgiyle karşıladılar. Bandodaydım. Ben flütçüyüm normalde, orada görevimi yapmaya çalıştım. Orada bir zorluk vardı. Aslında siz aynı zamanda göz hapsinde oluyorsunuz. Orada bir eşitlik var, benim sınıf problemim yoktur. O eşitliğin içinde yaşamaya çalıştım. Ama sizin dışınızda 1-0 yenik başladığınız bir durum var. Çünkü hayatınızla ilgili birçok şey biliyorlar, sizi bir şekilde tanıyorlar. O anlamda biraz problem oldu. Çok konuşulduğunuz için, hani 'elini sallamış' diyorsun yandaki garnizonda bunun dedikodusu konuşuluyor. Biraz ben göz hapsinde olduğumu düşündüm.

Pınar Kür: Ha öyle... Yani savaş falan görmedin.

Burak Kut: Allah korusun. O zamanlar, bir hareket var ama.

Çiğdem Anad: Çok sopa yemedin ya da... (Kut, bu söze kızdığını mimikleriyle gösterdi)

Burak Kut: Hayır, hayır. Hiç böyle bir saygısızlık görmedim. Aksine ben de görevimi yapmaya çalıştım. Sınır bölgelerine gittim. O bandoda görev yaparken, konser vermek istedim ve gerçekten sınır karakollarına kadar gittim. Arkadaşlarımıza Allah kolaylık versin.

(Not: Konuşmaların deşifresi televizyongazetesi. com'dan alınmıştır)