kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Devlet Bahçeli

MHP'den 'beyaz çarşaf' tepkisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup konuşmasında şunları söyledi:

ERDOĞAN VE BAYKAL'A TEPKİ: İdam sehpalarının hatırlatıldığı, kefenlerin çağrıştırıldığı, beyaz çarşafla yola çıkma edebiyatı ile demokrasi dışı yöntemlerin ima edildiği bu ortamda, aziz milletimiz adeta cepheleşmeye çağrılmakta ve taraflar arasında saf tutmaya davet edilmektedir.

AZINLIK VAKIFLARI YASASI: Vakıflar Kanunu'ndaki değişikliğe karşı kararlı ve tavizsiz muhalefetimizi sonuna kadar sürdüreceğiz.

KOSOVA'DA ABD BAYRAĞI GÖLGE DÜŞÜRÜR: Bağımsızlık kararının Kosova halkına ve bu bölgede yaşayan soydaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz. Kutlamalarda bulunan Kosovalıların ABD bayraklarını da taşıyor olmaları bağımsızlıklarına gölge düşürecek bir durum.

BAYRAĞIN İNDİRİLMESİ: Türkiye'nin varlığına ve şanlı bayrağına kastetmek isteyenler bilmelidir ki hain niyetlerinin gerçekleştiğini görmek, Türk milliyetçilerinin bulunduğu yerde kendilerine nasip olmayacaktır.

DÖVİZ AÇIĞINA MECBUR KALINACAK: AKP hükümetinin dilinden düşürmediği ekonomik büyümenin gerçekleştirilebilmesi için döviz açığına adeta mecbur olunacaktır. İşsizlik sorunu da ziyadesiyle kaygı vericidir.