kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
‘Haybeden Gerçeküstü Aşk’ 2004-2007 yılları arasında oynandı. Yurtiçi ve yurtdışında 192 temsil yaptı 150 bin seyirciye ulaştı. Erdoğan’a göre seyirci oyunda yaklaşık 1.100 kez gülüyor!

Sahnede 150 bin kişi izledi DVD'si 30 bin sattı

Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ'ın oynadığı, kadın-erkek ilişkisinin en komik hallerini anlatan 'Haybeden Gerçeküstü Aşk' oyununun DVD'si de 30 bin sattı..
* Hâlâ hatırlamadın değil mi?
* Neyi?
* O gece bizim yıldönümümüzdü.
* Hadi canım! Neden söylemedin?
* Öyle güzel unutmuştun ki, kıyamadım hatırlatmaya...
Bu replik üç sezon sahnelenen 'Haybeden Gerçeküstü Aşk'tan bir bölüm. Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı, Erdoğan ile Demet Akbağ'ın rol aldığı oyunu izleyenler mutlaka kendinden, eşinden, annesinden, babasından, arkadaşından, sevgilisinden bir şeyler buluyor. Çünkü 'Haybeden Gerçeküstü Aşk' bir kadın ve bir erkeğin ilişki içinde fark etmeden ne kadar komik, çaresiz ve saçma durumlara düştüğünü anlatıyor... Üç sezon kapalı gişe oynayan ve 150 bin izleyici ile buluşan; 'aşk'a ve 'ilişkilere' dair her şeyi 'haybeden' bir muhabbet ile sahneye yansıtan oyun, izlemeyenler ya da bir kez daha izlemek isteyenler için aralık ayında DVD olarak çıktı ve 30 bin satış rakamına ulaştı. Yılmaz Erdoğan'ın 'meslek hayatımdaki en güldürücü oyun' diye tanımladığı 'Haybeden Gerçeküstü Aşk'ın DVD'sinde iki ünlü sanatçının, yurtiçi ve yurtdışı turnelerindeki ilginç anıları ve aşka dair tespitleri de yer alıyor.

* * *
* Benimle sonuna kadar var mısın aşkım?
* Varım aşkım
* Benimle evlenir misin?
* Evlenirim aşkım
* Biraz daha brokoli?
* Yiyelim aşkım
Haberin fotoğrafları