kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Filmde Şahan Gökbakar, Fatma Toptaş, Tuluğ Çizgen, Hakan Bilgin, Nedim Doğan, Vural Buldu, Hakan Akın ve Lemi Filozof rol aldı.

Halk kahramanı Recep İvedik sinemada

Öner ÖNGÜN
Şahan Gökbakar'ın ilk sinema filmi 'Recep İvedik'in galası önceki gün yapıldı. Galaya katılım yoğun olurken; Gökbakar, Recep İvedik karakterini kendisiyle özdeşleştirdiğini söyledi..
Şahan Gökbakar'ın çok sevilen 'Recep İvedik' karakteri artık beyazperdede. Komedi tarzındaki filmin galası önceki akşam İstinye Park'ta gerçekleştirildi. Filmin senaryosunu yazan ve başrolünde oynayan Şahan Gökbakar galaya sevgilisi Doğa Rutkay ve filmin yönetmenliğini de üstlenen kardeşi Togan Gökbakar ile geldi.

Alın size malzeme
Togan Gökbakar, kardeşinin oyunculuk anlamında hiç kapris yapmadığının altını çizerken, "Belki başka bir yönetmen olsa kapris yapardı. Ağabey-kardeş olmamız başarılı olmamızı etkiledi" diye konuştu. Kardeşinin bu sözleri üzerine Şahan Gökbakar, "Keşke kapris olayını söylemeseydin. Kardeş olmamız tabii ki etkili. Ne de olsa 25 yıldır tanıyorum seni" dedikten sonra da basın mensuplarına "Alın size malzeme'' diyerek sevgilisi Doğa Rutkay'ı yanağından öptü. 'Bir Halk Kahramanı' olarak tanımladığı Recep İvedik karakterini çok sevdiğini anlatan Şahan Gökbakar şunları söyledi: "Recep İvedik gibi kendimle barışık bir insanım. Ben de onun gibi yaşamayı seviyorum. O da sonuçta benden çıkan bir karakter. Mr. Bean gibi bizler de Recep İvedik'in devamını getireceğiz." Hava şartlarının kötü olmasına rağmen galaya katılım yoğun oldu. Recep İvedik adlı dürüst karakterin tatil maceralarının anlatıldığı film, 22 Şubat'ta 230 kopya ile vizyona girecek.
Haberin fotoğrafları