kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Eğitime ara veren iller

Yeni Haber
Yurtta etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı illerde eğitime ara verildiTokat Valisi Recai Akyel, olumsuz hava koşulları yüzünden kentte ilköğretim okulları ve liselerin yarın da tatil edildiğini söyledi.

Giresun'da, Keşap ilçe merkezi dışında il genelindeki tüm okullarda eğitime bugün, merkez ilçeye bağlı belde ve köylerde ise bugünden itibaren 2 gün ara verildi. Keşap ilçe merkezinde ise sadece taşımalı eğitim gören öğrenciler için okullar tatil edildi.Bitlis'in Tatvan ilçesindeki okullarda eğitime bugün ara verildi.Çaykara, Dernekpazarı ve Yomra ilçelerine bağlı köylerdeki okullar yarın tatil edildi.

Kar yağışı nedeniyle Van'ın Saray ilçesinde ilköğretim ve liselerde bugünden itibaren 2 gün eğitim yapılmayacak.

Malatya'nın Darende ile Hekimhan ilçelerindeki okullarda da bugün eğitime ara verildi.


RİZE VE GÜMÜŞHANE MERKEZ İLE BAZI İLÇELERİNDE KAR NEDENİYLE EĞİTİME BUGÜN ARA VERİLDİ


Rize ve Gümüşhane merkez ile bazı ilçelerinde kar nedeniyle eğitime bugün ara verildi.

Rize'de dün geceden itibaren etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle merkez ile Pazar, İyidere, Hemşin, Güneysu, Kalkandere, Derepazarı ve Çayeli ilçelerindeki ilköğretim okullar ve liseler tatil edildi.

Gümüşhane'de de, yağan karın ulaşımı olumsuz etkilemesi nedeniyle merkez ile Şiran dışındaki bütün ilçelerde ilköğretim ve liselerde eğitime bugün için ara verildi.

TRABZON'DA EĞİTİME BUGÜN ARA VERİLDİ

Trabzon'da, kar yağışı nedeniyle eğitime 1 günlük ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, dün gece başlayan ve etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde, bugün ilköğretim okulları ve liselerde eğitime ara verildi.

Hava koşullarının uygun olması durumunda yarın ders başı yapılması planlandığı kaydedildi.

ERZİNCAN VE ARDAHAN'IN BAZI İLÇELERİNDE KAR YAĞIŞI NEDENİYLE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Erzincan ve Ardahan'ın bazı ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Dün başlayan ve etkili olan kar yağışı nedeniyle Erzincan'ın Otlukbeli, Tercan, Çayırlı ve İliç ilçelerinde bir gün, Kemaliye ilçesinde ise eğitime iki gün ara verildiği belirtildi.Ardahan'ın Posof ilçesinde de kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün süreyle ara verildiği bildirildi.

Hava koşullarının uygun olması durumunda Kemaliye dışındaki ilçelerde öğrencilerin yarın ders başı yapılması planlandığı kaydedildi.

HAKKARİ İLE YÜKSEKOVA İLÇESİNDE OKULLARDA YARIN EĞİTİME ARA VERİLDİ

Hakkari Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Hakkari bölgesinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle, Hakkari merkez ve köyleri ile Yüksekova ilçesi ve köylerinde ilköğretim ile liselerde okullarda yarın eğitime ara verildiği bildirildi.

Açıklamada, bu bölgedeki Yatılı İlköğretim Bölge Okullarında ise yarın eğitim ve öğretimin devam edeceği belirtildi.

GİRESUN'UN GÜCE VE EYNESİL İLÇELERİNDEKİ TÜM OKULLAR İLE TİREBOLU İLÇESİNDEKİ KÖY OKULLARINDA YARIN EĞİTİME ARA VERİLDİ

Giresun'un Güce ve Eynesil ilçelerindeki tüm okullar ile Tirebolu ilçesindeki köy okullarında yarın eğitime ara verildiği bildirildi.

Giresun Milli Eğitim Müdürü Halit Azizoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, etkili olan kar yağışı nedeniyle Güce ve Eynesil ilçelerindeki tüm ilköğretim okulları ve liselerde yarın eğitime ara verildiğini söyledi.

Tirebolu ilçesine bağlı köy okullarında da yarın eğitim yapılmayacağını belirten Azizoğlu, ''Bu ilçemizde, taşımalı eğitim kapsamında öğrenim gören öğrencilerimiz de yarın izinli sayılacaklar'' dedi.

Azizoğlu, dün aldıkları karar doğrultusunda merkeze bağlı belde ve köylerdeki okullarda da yarın eğitime ara verildiğini hatırlattı.

KARABÜK'ÜN MERKEZ İLÇE İLE SAFRANBOLU VE EFLANİ İLÇESİNDEKİ İLKÖĞRETİM OKULLARI VE LİSELERDE EĞİTİME YARIN ARA VERİLDİ

Karabük'ün merkez ilçe ile Safranbolu ve Eflani ilçesindeki ilköğretim okulları ve liselerde eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

Karabük Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentte etkili olan kar yağışı nedeniyle merkez ilçenin yanı sıra Safranbolu ve Eflani'deki ilköğretim okulları ile liselerde eğitime yarın ara verildiği belirtildi.

AA