kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Daha güzel olabilirdi..

P.S. I love you.. Not.. Seni seviyorum!.. 14 Şubat Sevgililer Günü için özel dağıtılmış bir film, adeta..
Adam beyin tümöründen ölürken, karısına 10 mektup bırakıyor, birbiri ardına ulaşan.. Mektuplar, çok sevdiği eşini yeni hayatına hazırlamak için kaleme alınmış.. Öldükten sonra bile en sevdiği kadınının mutluluğunu düşünmek..
Bundan romantik konu olur mu?.. Sevgililer Günü için bundan iyi film seçilir mi?.
Görünüş öyle..
Filmi izleyen kadın seyircilerden aldığım izlenim de, seçimin çok doğru olduğu yönünde.. Sinemadan çıkan mest.. Sinemadan çıkan hüngür şakır..
Bana sorarsanız.. Fikrim başlıkta açık.. En son söylenecek lafı en başta söylemişim zaten..
Çok daha iyi olabilirdi.. Ben çok daha iyisini bekledim..
Bir defa uzun.. Bu hikâye 2 saat 6 dakikayı taşımıyor.. 90 dakika yeterdi.. Zaman zaman tempo öyle düşüyor ki, insanın uykusu geliyor.. Filme iyi bir makas gerekirdi.. Ya da 2 saati taşıyacak bir senaryo.. O mektuplar çok daha ilginç olabilir, kadını hiç tahmin etmediği şeylere götürebilir, seyirciyi daha da meşgul edebilirdi..
Allah'tan oyuncular, özellikle de kadın oyuncular iyi.. En başta da Oscar Ödüllü Kathy Bates.. Anne rolünde muhteşem.. Bir başka Oscarlı oyuncu Hillary Swank ile karşılıklı sahnelerde kızını eziyor resmen..
Lisa Kudrow da çok çok iyi..
Hilary Swank benim tipim değil. Kadın olarak çekmiyor.. Filmi izleyen erkek arkadaşlarımın hemen hepsi benimle ayni fikirde.. Arkadaşını oynayan Gina Gershon çok daha güzel, çok daha dişi.. Ama iyi oynadığını söyleyebilirim.
Sonuç.. Erkeklere pek tavsiye etmem. Bu film dolu haftada yanlış seçim olur.. Kadın okurlarım, hele de sulu gözlüler için "Olabilir" diyebilirim..
Haa.. Filmin en güzel, en müthiş yanı şarkıları.. Yani sound trackini bulmaya değer.. O kadar güzel, o kadar bol.. 2 saat 6 dakika, bu şarkılar olmasa hiç çekilmezdi..