kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
EMRE AKÖZ

DNGLK 3

Büyük resim için tıklayın
Bazı İslamcı enteller kadının nasıl da tahrik edici bir yaratık olduğunu anlatır... Erkek, kadının saçını görür görmez tahrik olur, tecavüz etmeye kalkışır, ahlak ve ahenk bozulur. Çok kötü olur. İşte bu yüzden kadın örtünmelidir.
Laikçi enteller de, onlara hücum eder. " Bu ne ilkel bir zihniyettir... İnsan düşünen bir yaratıktır, böyle içgüdülerle davranmaz " derler. Fıtrattı, medeniyetti diye tartışma sürer gider.
Efendim şimdilerde bu tarz çekişmelere bir yenisi eklendi. Ama eskisinden farkı şu: Roller değişti. Hemen tahrik olan artık laikçiler.
Bilerek ya da bilmeden, ucundan kıyısında dini hatırlatan bir şey gördüklerinde "tahrik" oluyorlar. Ama bunlarınki " cinsel " tahrik değil, "dinsel " tahrik.
Mesela şu fotoğraf:
" Sakallı, takkeli " kardan adam ile " türbanlı " kardan kadın ... 'Ellerine' de bayrak tutuşturulmuş. Yer, Sivas . Olayı saptayan Anadolu Ajansı ...
Bu görüntü iki biçimde ortaya çıkar:
1) Medya gelsin de fotoğrafını çeksin diye yapılır. 2) Çocuklar, gençler gırgır olsun diye yapar.
Her iki halde de amaç eğlenmektir. Şamatadır. Yani, ikinci bir havucu kardan adamın önüne takmaktan ya da kardan kadının göğüs kısmına iki portakal yerleştirmekten fazla bir farkı yoktur.
Peki bu şirin kar eğlencesinin keyfini çıkarmak yerine... " Bu bir tahriktir ", " Millete ihanettir ", " Laiklik elden gidiyor ", " Halkımız kutuplaşıyor " diye yaygara koparana ne ad verilir?
Efendim geçenlerde bu familyanın bir üyesini "dnglk" kategorisine yerleştirmiştik. O " Dnglk 1 " sayılır. Bu da herhalde " Dnglk 3 " oluyor.
Not: " 2 numara nerede" diye sorarsanız. Uzakta değil efendim.