kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'Ara' filmindeki sevişme sahneleri olay yaratacak

Mehmet ÇALIŞKAN
14 Mart'ta vizyona girecek olan 'Ara' filmi cesur sevişme sahneleriyle ses getirecek. Aldatılma temasının işlendiği filmde, herkes birbiriyle sevişiyor!..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Ara' filmindeki sevişme sahneleri olay yaratacak
Hiçbir gerekçe gösterilmediği halde 44. Altın Portakal Film Festivali'ne kabul edilmeyerek sinema dünyasında polemiklere yol açan 'Ara' filmi, 14 Mart'ta vizyona giriyor. Filmde birbirlerini çok sevmelerine rağmen aldatan çiftlerin öyküsü anlatılıyor. Film, içerdiği cesur ve ateşli sevişme sahneleriyle de adından söz ettireceğe benziyor.

BAŞROLLER TİYATROCULARIN
Senaryo yazarlığını ve yönetmenliğini Ümit Ünal'ın yaptığı film; Erdem Akakaçe, Serhat Tutumluer, Betül Çobanoğlu ve Selen Uçer gibi tiyatroculardan oluşan oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Türkiye'nin son 30 yıldır büyük bir değişim geçirdiğini ve daha iyi yaşama, daha çok para kazanma gibi duyguların insanları her anlamda arsızlığa sürüklediğini belirten Ünal, filmin çıkış noktasının bu değişime dayandığını söylüyor:

ÇOK DEĞİŞTİK!
"Artık 30 yıl öncesine göre daha zengin bir ülkeyiz ama manevi hayatımız aynı şekilde zenginleşmedi. Son yıllarda, çevremde tek tek insanların veya çiftlerin darmadağın olduğunu gördüm. Birçok arkadaşım 40'lı yaşlara gelince hayatlarında ciddi bir manevi boşluk olduğunu gördü. Koca bir kara delik... Kimi o boşluğu daha çok para ve daha çok eşyayla, kimi cinsel fetişlerle, kimi inançla, kimi de alkol veya uyuşturucuyla doldurmaya çalıştı. Kimi tamamen kayboldu gitti, kimileri ise kendilerini kandırmayı başardı."
Haberin fotoğrafları