kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Bugüne kadar kimseye şarkı vermeyen Özen, artık yaptığı parçaları başka ünlülerle paylaşacağını söyledi.

Geçmişte daha iyi şarkı yaparlardı

Gökhan Özen, Mustafa Sandal ve Tarkan'ın eskiden daha iyi şarkılar yaptıklarını söyledi: Bence bu yıl onlara pek yaramadı!..
Türkmax'te yayınlanan 'Özgür Aras'la Popluyorum' adlı programa konuk olan Gökhan Özen, çarpıcı açıklamalar yaptı. İlk albümünü 2000 yılında çıkaran şarkıcı, kariyerini fiziksel özellikleri üzerine inşa etmediğini söyledi: "Hep sesimle bir yerlere gelmek istedim. İlk imza günüme bin 500 kişi geldi. O dönem kendi kendime, 'Sakın şımarma Gökhan' diyordum. Birçok talihsizlik yaşadım ama hala ayaktayım. Bunu şarkılarımın gücüne ve sevenlerimle kurduğum diyaloğa bağlıyorum."

ARTIK ASLA YIKILMAM!
Müzik piyasasında iyiye doğru bir gidiş olduğunu dile getiren yakışıklı şarkıcı, yaptığı şarkıların tutmasını yaşadığı duyguları melodilere dökmesine bağladı. Aşkı da, hüznü de köküne kadar yaşadığını söyleyen Özen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir insanın 45 yaşına kadar yaşayacağı sıkıntıları ben 28 yaşından önce yaşadım ve bitirdim. O yüzden bundan sonra hiçbir şey etkilemez beni. Ağlıyorum, gülüyorum, sıkılıyorum... Bunların hepsini şarkılarımda ifade ediyorum. Bu insanlara gerçekçi geliyor. Beni sahipleniyorlar. Benim temelim sağlam. 7.9 nokta şiddetindeki deprem bile beni yıkamaz."

BU YIL ONLARA YARAMADI
Özen; Özgür Aras'ın kendisine Mustafa Sandal ve Tarkan'dan 'ağabeyim' diye bahsettiği bir röportajı hatırlatması üzerine şunları söyledi: "Ben büyüklerime saygımdan 'ağabey' derim. Lisedeyken Mustafa Sandal' ı çok dinledim. Onun da Tarkan'ın da eskiden daha iyi şarkı yaptıklarını düşünüyorum. Bu sene onlara iyi gelmedi. Tarkan'ın son albümü beğenilmedi ama onu yerden yere vurmak yanlış olur."
Haberin fotoğrafları