kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ebru Gündeş TÜYAP'taki Turizm Fuarı'na katıldı.

Nikah şahidim Sibel olursa çok sevinirim

Özlem AVCI
Ebru Gündeş, "Sibel Can çok güzel yürekli bir kadın" dedi ve ekledi: Allah nasip eder evlenirsem, Sibel'in nikah şahidim olmasına çok sevinirim..
Önümüzdeki yaz sezonunda Sibel Can'la döhüşümlü olarak Sueno Beach Otelleri'nde sahne alacak olan Ebru Gündeş, Can'a övgüler yağdırdı. Önceki gün TÜYAP'ta düzenlenen Turizm Fuarı'na katılan Gündeş, "Sibel Can'ın olduğu her projede yer alırım" diyerek, şunları söyledi:

YÜREĞİ ÇOK GÜZEL
"Onunla ilk kez yılbaşında birlikte şarkı söyledik ve çok güzel tepkiler aldık. Sesi de, kendi de, yüreği de çok güzel bir kadın. Onunla aynı sahneyi paylaşmak çok hoşuma gitmişti. Neden başka projelerde de bir araya gelmeyelim?" Sueno Beach Otel standında gazetecilerle sohbet eden Ebru Gündeş, Sibel Can'ın "Ebru Gündeş ile Osmantan'ın düğününü yazın otelde yapalım" açıklamasıyla ilgili de şöyle konuştu:

EVLENMEMİ İSTİYOR

"Sibel o kadar iyi yürekli bir kız ki, benim evlenmemi çok istiyor. 'Evlen ve çocuk doğur' diye öğütler verdi bana. Yüreğinin güzelliğinden dolayı benim de mutlu olmamı istiyor. Allah inşallah nasip eder. Tabii ki nikah şahidim de Sibel olursa çok sevinirim." Ebru Gündeş, Osmantan Erkır'la evlendiği yolundaki söylentileri yalanlayarak, "Yeri ve zamanı gelince, çıkıp evlendiğimi de ev aldığımı da söylerim' dedi.
Haberin fotoğrafları