kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

'A.R.O.G.' benim filmime fark atar!

İLKER GEZİCİ / MAGAZİN
'G.O.R.A.'nın yönetmeni Ömer Faruk Sorak, filmin devamını çeken Cem Yılmaz'la hiçbir sorunu olmadığını söyledi: Bence yeni film 'A.R.O.G.' 'G.O.R.A.'dan başarılı olacak..
Genel yönetmenliğini Nebil Özgentürk'ün yaptığı 'Türkiye'nin Hatıra Defteri' adlı projenin galası önceki akşam Swissotel'de yapıldı. Galaya katılanlar arasında, projeye 'Nerede Bu Devlet?' adlı bir kısa filmle dahil olan yönetmen Ömer Faruk Sorak da vardı. Çektiği filmler arasında başrolünde Cem Yılmaz'ın yer aldığı 'G.O.R.A.'da yer alan ünlü yönetmen, bu filmin devamı niteliğini taşıyan ve yakında vizyona girecek olan 'A.R.O.G.' adlı yapımda neden görev almadığını açıkladı. Yılmaz'la hiçbir sorunu olmadığına dikkat çeken Sorak şöyle konuştu:

CEM YILMAZ'A HAYRANIM
"Cem'le birbirimize asla kötü bir söz söylemedik. Ancak basın bizi rakipmiş gibi gösterdi ve karşı karşıya getirdi. Bir süre bunlar beni çok üzdü. Bazen iki kardeş birbirlerine basit şeylerden dolayı darılır ama sonra kapı önünde barışırlar. Bizimki de biraz öyle oldu. Cem'le karşılaştığımızda birbirimize karşı hiçbir kırgınlığımız olmadığını teyit ettik. Kendisi, benim iş disiplinine ve mizah anlayışına gerçekten hayran olduğum bir sanatçıdır." Cem Yılmaz'ın yeni filmi 'A.R.O.G.' ile gişede yine çok başarılı olacağına inandığını söyleyen Ömer Faruk Sorak sözlerini şöyle sürdürdü:

ÖNYARGILI OLMAYALIM!
"8 yıl önce 'G.O.R.A.' filmiyle 4 milyon seyirciye ulaşmıştık. Teknoloji bugün o zamana göre daha ileride. Cem'in 'A.R.O.G.'la çok daha büyük bir başarı kazanacağını düşünüyorum. Bu filmin fragmanları çok eleştirildi ama önyargılı olmamalıyız. Zamanında 'G.O.R.A.'yı da eleştirmişler, 'Teknik olarak güçlü bir filmdi ama hikayesi iyi değildi' demişlerdi. Oysa bence çok komik ve yasal sıkıntılar nedeniyle depolarda uzun süre beklemesine rağmen oldukça başarılı bir filmdi. Bir komedi filmi bu kadar çile çekerse, bu çileler de perdeye yansır. Bu kadar sıkıntı yaşanmasaydı, daha çok izleyiciye ulaşılabilirdi."
Haberin fotoğrafları