kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Onun yüzünden her gün perde açamadık

Bülent İPEK/MAGAZİN
Levent Kırca'nın "Beni tiyatrolarında istemediler" diye suçladığı Profilo Kültür Merkezi, konuya açıklık getirdi: Kırca, bizim her gün perde açma hedefimize uymadı!..
Bakırköy'deki Sinema 74'ü alarak, tiyatro patronluğuna dönüş yapan Levent Kırca, geçtiğimiz hafta "Diğer tiyatrolardan seyirci kapıyorum diye Profilo Kültür Merkezi'nin salonlarında beni istemediler" demişti. Bu açıklama üzerine, Profilo Kültür Merkezi Genel Sekreteri Nurcan Esmer "Kırca'yı istememe gibi bir tepkimiz olmadı" diyerek şu bilgileri verdi:

HEDEFLERİMİZE UYMADI
"Kendisiyle bir yıllık sözleşme yapmıştık. Haftada altı oyun oynayacaktı. Ancak televizyondaki jüri üyeliği veya bazen yetersiz seyirci yüzünden iki ya da üç oyun oynadı. Profilo olarak üç salonumuzda da haftanın yedi günü perde açmak gibi bir hedefimiz var. Levent Kırca bu hedefe uymadı. Biz bu salonları sinema yapsak, iki katı gelir elde ederdik ama amacımız para değil..." Esmer; Kırca'ya bu yıl için haftada iki gün önerdiklerini ancak o kabul etmediği için sözleşmeyi yenilemediklerini söyledi.