kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Assolistler tarih oldu küf kokuyorlar

'Aşk Kadını' adlı albümüyle dikkat çeken Nihan Heper, assolistleri kızdıracak sözler söyledi: Artık tarih oldular ve küf kokuyorlar. Köşeye çekilip, yerlerini gençlere bıraksınlar!..
Birçok TV dizisi ve tiyatro oyununda rol alan oyuncu-şarkıcı Nihan Heper, 'Aşk Kadını' adlı albümüyle müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Kendisini 'on parmağında on marifet' bir insan olarak tanımlayan Heper, pek çok ünlünün "Ben assolistim" havasında dolaşmasından rahatsız olduğunu söyledi.

ARTIK KÖŞELERİNE ÇEKİLSİNLER
"Bence artık assolistler tarih oldu. Küf kokuyorlar" diyen genç şarkıcı, "Acil olarak köşelerine çekilip, yerlerini gençlere bırakmaları lazım. O zaman işte, müzik dünyasında durgunluk yok olacak. Eskisi gibi hareket gelecek" şeklinde konuştu. Müzik dünyasındaki durgunluğun, ortalıkta 'assolist havasında dolaşan' isimlerden kaynaklandığını iddia eden Nihan Heper, yeni projeleriyle ilgili şunları söyledi:

TÜRKİYE'Yİ KARIŞ KARIŞ GEZDİM
"Bugüne dek Türkiye'yi karış karış dolaştım ve Anadolu sahnelerinde çok tecrübe edindim. Uzun zamandır İstanbul'da çalışma yapmadım ama çok yakında başlıyorum. Yoğun teklifler arasından en uygununu seçeceğim. İyi bir mekanda sahne alarak, İstanbul gecelerinde boy gösterecek ve sabahlara kadar coşturup, eğlendireceğim."