kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Zihinsel engelli tecavüz bebeğini doğuracak

SABAH
13 yaşındaki zihinsel engelli kıza tecavüz ederek hamile bırakan iki kişi tutuksuz yargılanacak. S.T. kürtajda geç kalındığı için doğum yapacak..
İzmir'in Konak ilçesinde 13 yaşındaki zihinsel engeli S.T. uğradığı tecavüz sonucu hamile kaldı. Olay 10 gün önce, S.T.'nin annesine karnının ağrıdığını söylemesiyle ortaya çıktı. Hastaneye götürülen S.T.'nin 4 aylık hamile olduğu belirlendi. S.T. polise, bir kadının kendisini yardımcı olma bahanesiyle eve götürdüğünü, evde iki erkeğin kendisiyle cinsel ilişkiye girdiğini ve başka erkeklerle de birlikte olmasını sağladıklarını ileri sürdü. Polis, M.G. (54), oğlu Y.G. (27) ve birlikte yaşadığı N.A.'yı gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen 3 kişi mahkemede tutuklandı. Ancak üst mahkemeye yapılan itiraz üzerine Y.G. ve N.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı, M.G.'nin tutukluluğunun devamına karar verildi.

BABASI BELİRLENECEK
S.T.'nin bebeğinin 4 aylık olması nedeniyle kürtajla alınamadığı bildirildi. Doğuma izin verileceği, çocuğun babasının belirlenmesi için testlere tabi tutulacağı kaydedildi.