kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

''Cepten'' ucuz internet

Yeni Haber
Turkcell'in yeni uygulaması sayesinde kullanıcılar, diledikleri web sitelerine kolaylıkla erişebildikleri gibi, web dünyasının çok kullanılan ve bilinen sitelerine özel tasarlanmış sayfalarla turkcell-im'den ulaşabilecek.

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, şirketin katma değerli servislerinin iletişim ve erişim kanalı turkcell-im'in, mobil internet kullanımını yaygınlaştırmak ve müşteri deneyimini zenginleştirmek üzere oluşturduğu uygulamayla abonelerinin cep telefonu üzerinden internet dünyasına en uygun görünüm ve deneyimle ulaşabilmelerini sağladığı belirtildi.

Açıklamada, uygulamanın bir parçası olarak Türkiye'de internet dünyasının önemli markalarına turkcell-im'den ulaşılabildiği, Garanti Bankası, Altivi, Kariyer.Net, Mynet, Sahibinden.com ve NTVMSNBC ile yapılan işbirlikleri sayesinde turkcell-im'den bu sitelere doğrudan linklerin yer aldığı kaydedildi.

Kullanıcıların, bilgisayardan sıkça ziyaret ettikleri bu siteleri cep telefonlarıyla turkcell-im'den de ziyaret ederek bilgisayarda yaşadıkları deneyimin aynısını cep telefonlarından yaşayabildiği ifade edilen açıklamada, cep telefonu internet destekleyen tüm Turkcell abonelerinin turkcell-im internet servisinden faydalanabileceği belirtildi.

Açıklamada, kullanımın standart ''Cepten İnternet'' tarifesi üzerinden ücretlendirildiği, ''Ekonomik İnternet Paketleri'' ile uygulamayı daha ucuza kullanmanın da mümkün olduğu kaydedildi.

Turkcell Katma Değerli Servislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Serdar, konuya ilişkin değerlendirmesinde, yaptıkları yatırımlar ve işbirlikleri sayesinde web'den eriştikleri internete, artık turkcell-im sayesinde cep telefonundan da iyi bir müşteri deneyimiyle ulaşabileceklerini ifade ederek, turkcell-im'in ''artık mobilde internet dünyasına açılan bir kapı olduğunu'' belirtti.

(AA)