kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Şebnem yeni yaşını arkadaşları ile kutladı.

Magazin hattı

Doğum gününde 'bahtsızım' dedi
Şebnem Schaeffer 24'üncü doğum gününü Nişantaşı Chocolate'da yakın arkadaşlarına verdiği parti ile kutladı. Sevgililer Günü'nde yalnız olacağını söyleyen Schaeffer, "Hiçbir 14 Şubat'ta bir sevgilim olmadı. Ya ayrılmış oldum ya da şimdiki gibi boştaydım. Çok talihsiz bir kızım, bahtım bana hiç gülmüyor" dedi. Schaeffer sadece annesinden Sevgililer Günü hediyesi aldığını da sözlerine ekledi.

Çağla çok para ister
Macaristan-Türkiye arasında mekik dokuyan Alişan önceki akşam Murat Kurşun'un sahne aldığı Criket adlı mekana gitti. Bir İtalyan firmasının Macaristan distribütörlüğünü yapan Alişan, "Nisan ayında Macaristan'da çok büyük bir defile yapacağız. Macar mankenler podyuma çıkacak" dedi. Alişan yakın arkadaşı Çağla Şikel ile çalışmama sebebini ise şöyle açıkladı: "Çağla Şikel çok para ister, onun için onu çağırmadım. O kadar param yok. Macar mankenler çok ucuz." Mayıs ayında yeni albümü çıkacak olan Alişan şarkılarının arabesk-fantezi olacağını ve klibini de Macaristan'da çekeceğini söyledi.

Kraliçe sessiz sedasız evlendi
1996 Avrupa 'Türk Güzellik Kraliçesi' Gülin Kirpikçioğlu, turizmci İlhami Ayhan İpek ile evlendi. Sultanahmet Sarnıç restoranda evlenen çiftin düğününe aileleri ve yakın arkadaşları katıldı. Sansasyondan uzak yaşayan ve oyunculuk yapan Kirpikçioğlu hemen çocuk sahibi olmak istediğini söyledi.

Yaşar'dan romantik konser
Türk Pop Müziği'nin romantik sesi Yaşar, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi. Konserin ilk bölümünde 'Sevda Sinemalarda' albümünün şarkılarını seslendiren sanatçıya, ikinci yarıda Ezginin Günlüğü eşlik etti. Grupla birlikte 'Ebruli' şarkısında düet yapan Yaşar, klasikleşmiş romantik şarkılarını da hayranları ile birlikte söyledi.

Genç kızlara taş çıkarttı
Türk Sanat Müziği'nin ünlü ismi Nurdan Torun yıllara meydan okuyor. Cumartesi geceleri Ece Meyhane'de sahne alan 47 yaşındaki Torun şarkılarının yanı sıra göğüs dekolteli kıyafetiyle de göz doldurdu. Sanatçıyı eski manken Nilüfer Kurt da izledi.

Sezen Aksu'dan albüm talimatı
Yoğun bir sezon yaşayan Sibel Can, çocuklarıyla birlikte gittiği ve iki hafta kaldığı Miami'den önceki gün döndü. Miami'deki evinde bol bol dinlenen ve çocuklarıyla zaman geçiren Sibel Can, tatilin ardından işlere start verdi. Yaz boyunca Sueno Beach otellerinde Ebru Gündeş ile dönüşümlü olarak sahneye çıkacak olan sanatçı 14 Şubat'ta CNR'da gerçekleşecek olan turizim fuarında Sueno Beach'in standını ziyaret edecek. Sezen Aksu'dan gelen talimat ile albüm hazırlıklarına başladığını anlatan Sibel Can, "Yapacağım birkaç işten sonra kabuğuma çekilip, yeni albüm için şarkı seçimlerine başlayacağım. Sezen Aksu'dan gelen emir üzerine haziran ayında albümüm çıkmış olacak. Ben her albüm öncesi biraz sakinlik ararım, bu yüzden konserlerimi yavaş yavaş azaltacağım" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları