kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kimi kesenin ağzını açıyor kimi de hiç koklatmıyor

Yıllık gelirleri yüzbinlerce doları aşan birçok ünlü isim konu bahşiş vermek olunca şaşırtıyor... Bazıları binlerce doları masada bırakırken, bazıları da elini cebine atmıyor. İşte ünlüler dünyasının bahşiş profili.....
Cüzdanını hep evde unutuyor
Sinema, müzik ve reklam gelirleri sayesinde en çok kazanan yıldızlardan biri haline gelen Jessica Simpson, kazandığı paranın aksine cimriliğiyle tanınıyor. Simpson restoranlarda arabasını park eden valelere hep aynı cümleyi kuruyor: Cüzdanımı unuttum!

Cimrilikte üstüne yok

Modellikten oyunculuğa terfi eden ve çevirdiği her filmden binlerce dolar kazanan Carmen Electra, ünlüler dünyasının en cimrilerinden. Gittiği her restoranda büyük ilgiyle karşılanan Electra, sadece 1 cent bahşiş bırakıyor.

Binlerce dolar bahşiş veriyor
Microsoft'un sahibi Bill Gates, bahşiş konusunda oldukça cömert. Geçtiğimiz günlerde gittiği restoranda 8 bin dolar bahşiş bırakmış.

Bahşiş yerine kendi DVD'sini veriyor
Emmy ve Altın Küre ödüllü ünlü aktör Jeremy Piven, restoranlara gittiği zaman bahşiş yerine imzalı bir DVD'sini veriyor.

Garsonları mutlu ediyor
Ünlü televizyoncu ve radyocu Howard Stern, gelen hesabın yarısı kadar bahşiş bırakıyor.

İkisinin de eli açık
Hollywood'un gözde çiftlerinden Angelina Jolie ve Brad Pitt, söz konusu çocukları olunca kesenin ağzını iyice açıyorlar. Ünlü çift, Chicago'da gittikleri müzede bile çocuklarıyla ilgilenen görevliye 300 dolar bahşiş verdi.
Haberin fotoğrafları