kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Şubat 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Son arzuları oldu evlendiler

İkisi de ağır hastaydı. Son arzuları gelinlik giymekti. Ancak biri düğünden sadece 90 dakika, diğeri ise 9 gün sonra öldü..
İngiliz Elaine Stephanson'un (48) son isteği, 11 yıldır aşık olduğu adamla evlenmekti. Yumurtalık kanseri ile boğuşan Stephanson, hayaline kavuştu ancak düğünden 90 dakika sonra hayatını kaybetti. Acılı eş Chris Johnson, karısının son dakikalarını şöyle anlattı: "Hastalıktan konuşamayacak hale gelmişti. Arkadaşlarımızla evi süsledik. Yatağındayken elbisesini giydirdik, elinde de yaptırdığımız bir buket çiçeği tutuyordu. Ancak yüzük alacak vaktim kalmadığı için evdeki bir yüzüğü taktım. Evlilik yeminini de onun yerine ben tekrarladım. "

9 GÜN DAYANABİLDİ
Avustralya'da ise, 5 yıl önce deri kanserine yakalanan 22 yaşındaki Kelly Hay Hartley, gelin olduktan 9 gün sonra sonra yaşama gözlerini yumdu. Kederli koca Ista Prasad, "17 yaşındayken omuzunda küçük bir beni aldırmıştı. Bu ben, 2006'da kansere yol açtı. Hastalık beynine kadar ulaştı. Ama son isteği yerine geldiği için bu dünyadan mutlu ayrıldı" dedi.