kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Şubat 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fuardan

21.01.2008
AUDI TTS
Detroit, ünlü yıldızların akınına da uğradı. Ünlü şarkıcı Bryan Adams, yeni Audi TTS modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Adams, TTS tanıtımda 'The only thing that looks good on me is you' adlı şarkıyı söyledi. Dört koltuklu coupe ya da iki koltuklu convertible seçenekleri olan TTS'de 2.0 litre ve 3.2 litrelik motor versiyonları bulunuyor.

JEEP RENEGADE
Kayalara tırmanmak isteyenlere Chrysler'in konsepti Renegade iki kişilik oturma kapasitesi ile hizmet edecek. Dizel motor ve lityum pil ile çalışan Renegade'de koltuklar ve kapılar soya bazlı köpükten, direksiyon ise silikon ile alüminyum karışımından üretildi.

TOYOTA A-BAT

Konsept A-BAT, daha çok fonksiyonelliğe ve yakıt ekonomisine önem verenlerin tercihi olacak. Hafifliği ve Toyota'nın 'Hibrid Synergy Drive' sistemi ile dikkat çeken A-BAT'ta gösterge panelinin üzerinde yer alan yarısaydam güneş panelleri; taşınabilir bir güç panosunu, navigasyon birimini ve kablosuz interneti şarj ediyor.

MITSUBISHI RA
Tıpkı Lancer Evo'da olduğu gibi 'Super-All Wheel Control' system ile donatılan konsept RA, alüminyum iskelet üzerine oturtulmuş. Kaput, çamurluk ve tamponu geri dönüştürülebilir plastik reçineden yapılan RA concept hem darbelere daha dayanıklı hem de çevreci bir araç.

MAZDA TAIKI
Sürdürülebilir bir toplum yaratılması amacı ile dizayn edilen Taiki, Japonca atmosfer anlamına geliyor. 'Dünyayı sararak koruma' temasını işleyen Taiki, aerodinamik tasarımı ile dikkat çekiyor.
Haberin fotoğrafları