kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Şubat 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Yıldız Sarayı'nda dolaşan Sarkozy

Başak ÇOKAN-MAGAZİN
'Aysun Kayacı ve Müjde Ar, 'Haydi Gel Bizim Ol' programının canlı yayınında Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy'yi eleştirdi. Ar: Bu adam felaket bir şey!..
İLİŞKİLİ HABERLER
Yıldız Sarayı'nda dolaşan Sarkozy
NTV ekranlarında yayınlanan 'Haydi Gel Bizimle Ol' adlı programının sunucuları Pınar Kür, Müjde Ar, Çiğdem Anad ve Aysun Kayacı; Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin yeni eşi Carla Bruni'yle olan ilişkisi hakkında ilginç yorumlar yaptı.

BU ADAM BİR FELAKET

Sarkozy ile ilgili ilk yorum Müjde Ar'dan geldi. Sarkozy'i yakışıklı bulanları anlayamadığını belirten Ar, "Ne taş, ne taş! Felaket bir şey bu adam. Bu adamla Türkiye'de evlendiğinizi düşünün. Üzerinde gecelik, Yıldız Sarayı'nda dolaşacaksın 'Sarkoz, Sarkoz' diye" sözleriyle herkesi kahkaya boğdu.

40'IMDAN SONRA BELKİ!

Aysun Kayacı ise "Politikacıların mükemmel aile hayatı görüntülerinden sıkıldım. Yüksek mevkide biriyle evlenmeye belki 40 yaşımdan sonra tahammül edebilirim" derken; Kültür Eski Bakanı Ercan Karakaş ile evli olan Müjde Ar ise, Kayacı'ya şu sözlerle takıldı: "Biz eski bir bakanla evlendik diye poz mu yapıyorsun? Bence 40'ından sonra bir siyasetçi ile evlen; iyi oluyor."