kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
2004 yılında yapılan bir güzellik yarışmasında ikinciliği kazanan Hazan, iki gün önce arkadaşlarıyla beraber doğum gününü kutlamıştı.

Eski güzel ikinci kazasından sağ çıkamadı...

Mustafa KAYA - Fatih ULAŞ / SABAH
Dört yıl önce geçirdiği trafik kazasından sağ kurtulan, 2004 Miss Dream 2'nci Güzeli dün bir başka kazada can verdi..
Miss Dream Of The World güzellik yarışmasında 2004 yılında ikinci olan Hazal Müezzinoğlu (24), dün Şişli'de geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Müezzinoğlu, Yeditepe Üniversitesi öğrencisi Balamir Güler'in kullandığı Corvette otomobil ile 2004 yılında Beşiktaş'ta bir kazayı şans eseri sıyrıklarla atlatmıştı. Hazal Müezzinoğlu İstanbul Taksim'deki bir barda sabahın ilk ışıklarına kadar arkadaşları ile eğlendi. Eğlence çıkışı erkek arkadaşının akrabası olduğu belirtilen Eminönü motorize ekiplerde görevli polis memuru Sezer Berktaş tarafından evine bırakılmak istendi. Ancak Berktaş'ın kullandığı 34 DP 0188 plakalı otomobil, Cumhuriyet Caddesi'nde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak önce refüje daha sonra da bir ağaca ve elektrik direğine çarptı. Hazal Müezzinoğlu, çarpmanın etkisiyle başını ön cama çarparak yaşamını yitirdi. Polis memuru Berktaş ise hafif yaralandı. Acı haber üzerine Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne koşan anne Nermin ve baba Aslan Müezzinoğlu ise sinir krizleri geçirdi.

SAHNEYE ÇIKIYORDU
Güzellik yarışmasında ikinci seçildikten sonra yıldızı parlayan Müezzinoğlu iki gün önce sevdikleriyle doğum gününü kutlamış, söylediği şarkılarla herkesi eğlendirmişti. Demet Akalın'a vokalistlik yapan Serdar Ortaç'ın da kliplerinde oynayan genç kızın gece klüplerinde şarkı söylediği ve profesyonel dansçı olduğu da öğrenildi.
Haberin fotoğrafları