kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 9 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

City's'deki restoran ve barlara ruhsat şoku

MAGAZİN SERVİSİ
Şişli Kaymakamlığı, geçen ay Nişantaşı'nda açılan City's alışveriş merkezi içindeki bar ve restoranlara tebligatta bulunup içki ruhsatları olmayanların mühürleneceğini bildirdi..
Nişantaşı'ndaki Terakki Vakfı'na ait arsaya inşa edilen ve geçtiğimiz ay kapılarını açan lüks tüketimin en büyük adresi "City's Nişantaşı" alışveriş merkezinde şu günlerde ruhsat şoku yaşanıyor. Dünyanın en ünlü markalarının yer aldığı mağazalarının yanı sıra, lüks restoran ve kafeleriyle de dikkat çeken City's'deki mekân sahipleri bekledikleri ilgiyi bulamadıkları gibi, dün de mühürlenme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

ON DÖRT MEKÂNA TEBLİGAT
Aralarında It's A Joke, Grey L'Entrecote de Paris, Clementine, Incontro di Pastarito, Celadon, Venge Plus, Cook Shop, Barcode, Good Life by Davidoff Cognac, Cafe Crown ve 10 Dieci gibi ünlü mekânların şubelerinin de yer aldığı 14 mekâna içki ruhsatları olmaması nedeniyle dün öğleden sonra tebligat geldi. Şişli Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden gelen bildirimde şu ibarelere yer verildi: "Gerekli önlemler aldırıldıktan sonra faaliyetten men edilerek mühürleneceğinize, bu süre içinde işyerinizi mühürlenmeye hazır hale getirmeniz hususu tarafınıza imza karşılığı önemle tebliğ olunur." Kaymakamlık, mühürleme tarihi olarak 11 Şubat sabahı için bildirimde bulundu.
Haberin fotoğrafları