kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Madeleine asla bulunamayacak

Yeni Haber
Portekiz Polisi geçtiğimiz yaz ailesiyle tatildeyken kaçırılan Madeleine McCann'ın anne ve babasını şüpheli listesinden çıkarmaya hazırlanırken bir itirafta bulundu: "Bu dosya asla çözülmeyecek ve hiçbir zaman kaçırılan kızı bulamayacağız"

Üst düzey dedektifler, yapılan anketler ve geniş çaplı kamuoyuna göre minik Madeleine'in asla bulunmayacağına inandıklarını itiraf ettiler.

Geçtiğimiz hafta, Portekiz'in en üst düzey güvenlik amiri Alipio Ribeiro de, altında çalışan adamlarının Madeleine'in acılı ailesini "şüpheli" ilan etmekte çok aceleci davrandıklarını da söyledi.

Bütün bu açıklamaların yapılmasını en büyük sebebinin ise halkı bu olayda "kimsenin suçlanmayacağı ve cezalandırılmayacağı" gerçeğine hazırlamakAncak Algarve şehrindeki dedektifler, polis amirinin bu açıklamalarına kızgın ve anne Kate McCann'in kızının ortadan kaybolması konusunda suçlu olduğuna dair pek çok ipucu bıraktığı görüşünde.

Önümüzdeki aylarda anne ve baba McCann'lerin üzerindeki tüm suçlamalar düşecek. Portekiz halkı ise İngiltere Parlamentosunun Portekiz'e yaptığı baskılar sonucunda bu kararın alındığını düşünüyor.
Öte yandan, polis, 4 yaşındaki minik Madeleine'in öldürülmüş ve bir torbanın içinde okyanusun dibinde olabileceğini, bu ve bunun gibi olasılıklar var olduğu sürece asla bulunamayacağına inanıyor. Birkaç ay içinde Madeleine davası rafa kalkacak ve arşivlerde bulunacak.