kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sayan türkücü Onur Şan’la evlendi.

Erkekler bin defa evleniyor

Hülya KARABAĞLI ANKARA
Milletvekilleri Sayan'ın evliliğini değerlendirdi. Bir vekil "Olsun, erkekler bin kez evleniyor" dedi..
Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın altıncı nikâhını, üstelik kendisinden 27 yaş küçük Onur Şan'la yapmasını, milletvekilleri değerlendirdi. Erkek vekillere göre Sayan "güzel" bir kadın. Ancak, istikrarlı bir evlilikten söz edilemez. CHP'li Arıtman ise, Sayan'ın çocuklar ve gençler için iyi bir örnek oluşturmadı kanaatinde... Milletvekillerinin görüşleri şöyle:

FATİH ARIKAN / AK PARTİ Zina yapmadı ya

"En azından zina yapmıyor. Nikâh yaptığı için takdir edilmesi lazım. Ancak, toplumun önünde olan ve örnek oluşturan insanların daha dikkatli olması lazım. Çünkü ev kadınları bu tür programları seyrediyor ve programın sunucularını yakından takip ediyor."

CANAN ARITMAN / CHP Kötü örnek oldu
"Sanatçıların, topluma örnek davranışlar sergilemeleri görevi vardır. İyi örnek olmak gibi bir model oluyorlar. Bu sorumlulukların bilincinde olmalı. İyi örnek olmamıştır."

AŞKIN ASAN / AK PARTİ Çok normal
"Bence normaldir. Erkekler bin defa evleniyor. Onlar yaparken bir şey denmiyor. O zaman buna da dememek lazım."

AYŞE TÜRKMENOĞLU / AK PARTİ Konu özel hayat

"Bu konu özel hayat. Eğer, 'Kötü bir örnek' deniliyorsa, medya haber yapmaz. Böylece özel hayat, topluma mal edilmez. Medyaya önemli görevler düşüyor."

AVNİ DOĞAN / AK PARTİ İstediği kadar...
"Seda Sayan güzel bir kadın. İstediği kadar evlenebilir. Allah mesut etsin. Türkiye özgür ülke. Bireysel özgürlük istenildiği kadar kullanılır."