kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
BBC 4'te radyo programı yapan Nigel Wrench suçlamayı reddetti.

BBC radyocusu tecavüzcü çıktı

İngiliz yayın kuruluşu BBC'de radyo sunucusu 47 yaşındaki Nigel Wrench, yılbaşı partisinde tanıştığı bir erkeğe, içkisine ilaç atıp bayılttıktan sonra tecavüz etmekten tutuklandı..
Tüm dünyaya yayın yapan BBC, tecavüz skandalıyla çalkalanıyor. BBC Radyo 4'te çalışan 47 yaşındaki Nigel Wrench, üstelik bir erkeğe tecavüz etmekle suçlandı. Wrench'in yılbaşı gecesi bir partide tanıştığı 26 yaşındaki genci, içkisine ilaç katarak uyuttuğu iddia edildi.

PROGRAMINDA İŞ ÖNERDİ
İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre Nigel Wrench, ismi açıklanmayan kurbanı ile yılbaşı partisinde beraber kokain aldı. Daha sonra ona programında iş teklif etti. Wrench, yılbaşı partisinin sonuna doğru sabah saat 04.00'te, hem teklif ettiği işin detaylarını konuşmak hem de evindeki resimleri göstermek bahanesiyle kurbanını evine davet etti. Daireye girdiklerinde radyocu, içine uyku ilacı atılmış bir kadeh şampanyayı konuğuna ikram etti.

UYANDIĞIMDA ÇIPLAKTIM
İngiltere'nin başkenti Londra'da görülen davada, kimliği anlaşılmasın diye özel bir perde ardından ifade veren tecavüz mağduru, ilk yudumdan sonra etrafın kararmaya başladığını belirtip "Son hatırladığım şey Wrench'in yatağında çıplak olduğumdu" dedi. Kurbanın avukatı ise Wrench'in partide müvekkilini öpmeye çalıştığını, ancak reddedildiğini belirterek, "Müvekkilim ilk yudumdan sonra lavaboya gitti. Yatakta olduğunun bilincindeydi. Direndi ama gücü yetmedi" diye konuştu. Wrench suçlamaları reddetti.