kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Şubat 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İşte Sevgililer Günü kampanyaları!

Yeni Haber
TÜRK HAVA YOLLARI'NDAN "SEVGİLER GÜNÜ" KAMPANYASI

Türk Hava Yolları (THY), 14 şubat "Sevgililer Günü" için düzenlediği promosyonla Almanya'dan Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Ercan Havalimanı'na 2. kişiyi 1 Euro'ya uçuracak.

Almanya çıkışlı İstanbul seyahat edecek bir kişi gidiş-dönüş vergiler hariç 199 Euro'ya seyahat ederken, beraber yolculuk yapacağı ikinci kişi biletini sadece 1 Euro'ya alabilecek. Ayrıca bu hatlarda business sınıfta seyahat etmek isteyen yolcular 499 Euro'ya, beraberindeki kişi de 1 Euro'ya uçabilecek.

THY Almanya Basın Sözcüsü İsa Al, tarafından yapılan açıklamaya göre, promosyon kampanyasından şu şartlar altında istifade edilebilecek. THY yolcularının eş, dost ve arkadaşlarıyla birlikte de yararlanabileceği vergiler hariç yukarıda belirtilen özel promosyon fiyatları 12,13 ve 14 Şubat tarihlerinde seyahate başlamak ve en az 2, en çok 8 gün kalmak koşuluyla ve de gidiş ve dönüş seyahatinde 2. kişi ile beraber uçulması halinde geçerli olacak.

Almanya çıkışlı uygulanacak fiyatlarda Türkiye'nin diğer noktalarına ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Ercan Havalimanı'na seyahat edecek yolcular da 30-70 Euro arası (şehirlere göre) ek ücret ödeyerek bu promosyondan yararlanabilecekler.

PEGASUS'TAN SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL

Pegasus Havayolları'nın Sevgililer Günü için indirim kampanyası başlattığı bildirildi.

Pegasus Havayolları'ndan yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında 1-12 Şubat tarihleri arasında uçak biletlerini firmanın internet sitesinden alanlar, 13-14-15 Şubat tarihlerinde yapacakları ikinci yurt içi uçuşları için yüzde 50 indirim imkanından faydalanabilecek.

Kampanya kapsamında internet üzerinden bilet alan yolculara, ikinci uçuşlarında indirim sağlayacak şifre verilecek. Bu yolcular, 13-14-15 Şubat tarihlerindeki yurt içi uçak biletlerini bu şifreyi kullanarak yüzde 50 indirimli alabilecek.

TEKNOSA'DAN SEVGİLİLER GÜNÜ KAMPANYASI

Teknosa, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel olarak 2-17 Şubat 2008 tarihleri arasında bir kampanya düzenleyecek.

Teknosa'dan yapılan açıklamada, şirketin Sevgililer Günü kampanyasında belirli ürünlerde ''İkincisi Hediye'' fırsatı ve en yeni ürünlerde indirimler sunacağı bildirildi.

Açıklamaya göre, Teknosa; Philips CD240 Dect Telefon, Philips 9@9F Cep Telefonu, Philips Voip 3211 S/01 Skype Dect Telefon ve Orite RN4000 Webcam alanlara ikincilerini hediye edecek.

Philips MP3 çalar alanlara da ikincisi yüzde 50 indirimli sunulacak.

HP'nin yeni ürünü Pavilion DV6710ET KN103EA dizüstü bilgisayar, KDV hariç bin 99 dolar, Philips'in yeni ürünü 192 Cep Telefonu 69,90 YTL fiyatla müşterilerle buluşacak.

Teknosa Philips HS 8040 Tıraş Makinesi alanlara Philips HP 2843 Satinelle Epilatör hediye edilecek, Philips HS 8040 Tıraş Makinesi, 328 YTL yerine 239 YTL indirimli fiyatıyla Sevgililer Günü'nün en cazip hediyesini oluşturacak.

''DÜNYA SEVGİLİLER GÜNÜ'' ANISINA POSTA KARTI

PTT Genel Müdürlüğü, ''Dünya Sevgililer Günü'' konulu pul baskılı posta kartlarını yarın satışa sunacak.

PTT Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Dünya Sevgililer Günü dolayısıyla 2 değerli pul baskılı posta kartları hazırlandığı bildirildi.

Posta kartlarının yarın satışa sunulacağı belirtilen açıklamada, ayrıca ''Tüm Sevenlere'' ibareli özel gün damgasına yönelik isteklerin de ''Ankara PTT Başmüdürlüğü, Ulus PTT Merkez Müdürlüğü Filateli Gişesi Ulus-Ankara'' adreslerinde yerine getirileceği kaydedildi.

SEVGİLİLER GÜNÜNÜN VAZGEÇİLMEZİ GÜL

Türkiye gül üretiminin merkezi konumundaki Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Yenice beldesinde, sevgililer günü öncesi gülün 20'lik demeti 2,10 YTL'den satılırken, bu özel günde gülün adedinin 5-10 YTL'den alıcı ile buluşması bekleniyor.

Yenice'ye bağlı Çiçekli köyü yakınlarında 21 bin 600 metrekare alanda sadece gül yetiştiriciliği yapan Naturel Tarım Ürünleri Üretim ve Pazarlama Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Cem Şahbaz yaptığı açıklamada, sektördeki arz ve talep dengesizliğinin her geçen yıl yoğunlaştığını söyledi.

Sadece kendi firmalarının yıllık 3 milyon adet üretim kapasitesine sahip olduğunu belirten Şahbaz, satışların doruk noktaya ulaştığı sevgililer gününde uçakla nakliye maliyetinin yüksek, karayolu ile sürenin uzun olması ve işçi ücretleri ve kış aylarındaki ısıtma giderleri nedeniyle ihracat yapma şansı bulamadıklarını, bunun yerine yurt içine yoğunlaştıklarını ifade etti.

Şahbaz, bu yıl sevgililer gününe az bir süre kalmasına karşın beklenen taleple karşılaşamadıklarını anlatarak, şunları söyledi:

''Sıkıntıların tamamı bir arada toplanınca ortaya sektör işletmecileri açısından kötümser bir tablo çıkıyor. Geçen yıla oranla gülün toptan fiyatını yaklaşık yüzde 10 oranında aşağıya çektik. 20 adetlik bir demet gül toptan şu an 2,10 YTL. Bu özel günde piyasada satış fiyatı İstanbul'da 10, Anadolu'daki illerimizde 5 YTL'yi bulacak. Yani üreticilerin değil, perakende satışı yapanların kar ettiği tabloyla karşılaşıyoruz.''

AJANSLAR