kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Şubat 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sevgililer Günü’nü baº baºa geçirecek olan Deniz ve Haluk Berdan "Birlikte olduktan sona neresi olursa olsun" diyor.

Eşimin yaptığı her türlü sürprize bayılıyorum

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Deniz-Haluk Berdan çifti, bu yıl evliliklerinin dokuzuncu yılını kutlayacak. Birbirlerine 'Honey' diye seslenen Berdanlar, sakin bir Sevgililer Günü geçirmeyi planlıyor..
Sosyetenin ünlü simalarından Deniz ve Haluk Berdan çifti, evliliklerini ve birbirlerine duydukları aşkı Klass Magazin dergisinin yeni sayısına anlattı. Dokuz yıllık evlilikleriyle örnek bir çift olarak gösterilen Berdanlar; 14 Şubat Sevgililer Günü'nü baş başa geçirmeyi planladıklarını söyledi. Birbirlerine 'Honey' diye seslendiklerini açıklayan Deniz Berdan, "Eşim çok komik, düşünceli, karizmatik ve samimi bir arkadaştır. Ondan gelen her tür sürprize de bayılıyorum" dedi. En az ilk günkü kadar birbirlerini heyecanlandırdıklarını da ifade eden Deniz Hanım, şunları anlattı:

* 21 yaşımda babamın şirketinde staj yapıyordum. Haluk'la ilk defa işle ilgili telefonda konuşurken tanıştık.

* Babamın şirketi bir fuara katılmıştı. Ben de standa biraz geç gittim. Bu arada Haluk'la telefonla konuşmuştuk ama o güne kadar birbirimizi görmemiştik. O, ben daha gelmeden bizim standa gelmiş. Sonra ben geldim ve tanıştığımız gün öğle yemeğine davet etti. Geri çevirdim. Telefon trafiğinden sonra beni ikna etti ve yemeğe çıktık. 1999 yılıydı; aynı yıl da evlendik.
Haberin fotoğrafları