kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Titancılar tahliye oldu

Yeni Haber
Kamuoyunda 'Titancılar' olarak bilinen ve titan saadet zinciri vasıtasıyla yüzlerce kişiyi dolandırdıkları gerekçesiyle hapis cezasına çarptırılan 4 kişi, 10 yıl sonra serbest kaldı. Titan saadet zincirinin lideri Hakan Kenan Şaranoğlu ve beraberindeki 3 kişi, 10 yıllık hapis cezası ardından tahliye oldu.

Ankara ve Kadıköy asliye ceza mahkemelerince, kurdukları saadet zinciri yöntemiyle insanları dolandırdıkları gerekçesiyle 25'er yıl hapis cezasına çarptırılan, ardından ''şartla salıverme ve cezaların ertelenmesi'' yasasından yaralanan saadet zincirinin lideri Kenan Şeranoğlu, babası Fevzi Barbaros Şeranoğlu ile Serdal Güldal ve Ahmet Hakan Baz, 10 yıllık hapis cezasını tamamlamasının ardından bugün Eskişehir H tipi kapalı cezaevinden tahliye oldu.

Titan Saadet Zincirinin lideri Kenan Şeranoğlu'nun, askerlik hizmetini yapmadığı gerekçesiyle Eskişehir Askerlik Şubesi'ne götürüldüğü kaydedildi. Titancılar, çıkışta yakınları tarafından karşılandı.

TİTAN OLAYI

Türkiye'de, 1998 yıllarında kamuoyunda "Titancılar" olarak bilinen "Titan saadet zinciri" lideri Hakan Kenan Şeranoğlu, babası Fevzi Barboros Şeranoğlu, Ahmet Hakan Baz ve Serdar Güldal, söz konusu zincir vasıtasıyla yüzlerce vatandaşı dolandırırak haksız kazanç sağladıkları gerekçesiyle Ankara ve Kadıköy asliye ceza mahkemelerince "xdolandırıcılık" suçundan 25'er yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

(CİHAN)