kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Şubat 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Çakıcı hastaneye kaldırıldı

Yeni Haber
Organize suç örgütü elebaşı Alaattin Çakıcı, boyun ve göğüs ağrısı şikayetiyle Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kocaeli F Tipi 1 No'lu Cezaevi'nde tutuklu bulunan Alaattin Çakıcı, boyun ve göğüs ağrısı şikayetiyle KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Kardiyoloji servisinde beyin ve sinir cerrahisi uzmanları tarafından muayene edilen Çakıcı'ya boyun MR'ı çekildi.

Karaciğerindeki kist (içi sıvı dolu kesecik) nedeniyle karın bölgesine ultrason çekilen Çakıcı, reçete yazılmasının ardından, tutuklu bulunduğu Kocaeli F Tipi 1 No'lu Cezaevine götürüldü.

Karagümrük Spor Kulübü Lokali baskını nedeniyle 14 yıl 9 ay 20 gün, Tevfik Nurullah Ağansoy'un Bebek'te öldürülmesiyle ilgili olarak da 18 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan Alaattin Çakıcı, sağlık sorunları nedeniyle Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nden geçen yıl Kocaeli F Tipi 1 No'lu Cezaevi'ne nakledilmişti.

Çakıcı, kronik kalp damar problemi yaşaması, damarlarından birinin tıkalı olması, göğüs ve fıtıktan kaynaklı boyun ağrıları nedeniyle daha önce de hastaneye kaldırılmıştı.

AA