kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

5 günlük hava tahmini HARİTALI

Yeni Haber
Bugün güney Ege kıyıları, antalyanın batı ilçeleri ile Rize ve Hopa çevreleri aralıklı yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerde kuvvetli buzlanma ve don olayı, Marmara ile iç ve doğu bölgelerde sis görülecek. İç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.











DOĞU'DA SİBİRYA SOĞUKLARI

Doğu Anadolu Bölgesi'nde Sibirya soğukları etkisini sürdürüyor.Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Sibirya'dan gelen soğuk hava akımının etkisi altında olan Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı eksi 32 dereceyle Erzurum'da ölçüldü.

Gecenin en düşük hava sıcaklığı Ağrı'da eksi 28, Kars'ta eksi 23, Ardahan'da eksi 18, Erzincan'da eksi 16, Iğdır'da eksi 12 derece olarak kaydedildi.

Bölgede günün en yüksek hava sıcaklıklarının ise Erzurum'da eksi 15, Ağrı'da eksi 12, Kars'ta eksi 9, Ardahan'da eksi 7, Erzincan'da eksi 5, Iğdır'da da sıfır derece olması bekleniyor.

Kar kalınlıklarının Kars'ta 40, Ağrı'da 38, Ardahan'da 37, Erzincan'da 32, Erzurum'da da 28 santimetre olduğu bildirildi.Bölgede, Sibirya üzerinden gelen soğuk hava kütlesinin bir hafta boyunca etkili olmasının beklendiği de kaydedildi.