kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
 
08:30 Türk Sineması
10:40 Selena
13:00 Gün Ortası
13:20 Yaşam Koçu
14:20 Kültür Aşı
15:10 Elifnağme
16:40 Yerli Dizi
19:00 atv Ana Haber Bülteni
19:45 Spor
20:00 Selena
22:00 Hepsi 1
00:10 Maksat Muhabbet
 
20:00 Selena
Hades, Honos'u bebek haline çevirir ve kendisini de yeni hükümdar ilan eder....
Sinem Kobal'ın oynadığı atv'nin fantastik dizisi 'Selena' heyecanlı bir bölümle karşınızda. Dizide bu akşam: Hades, Honos'u alt edip Ütopya'yı ele geçirmek için Afrodit'i kullanarak Honos'u bebek haline çevirir. Ütopya'nın yeni hükümdarı olduğunu ilan eden Hades adamlarına Selena'yı ve Honos'u tutuklamalarını emreder.

LEYLA GÜÇSÜZ!
Selena, bebek Honos'u da alarak Ütopya'dan kaçmayı başarır. Honos, Selena'yı hemen yanına çağırır ve Leyla'nın tüm gücünün elinden alınıp Selin'e verilmesi talimatını verir. ATV 20.00
 
22:00 Hepsi 1
Hepsi 1'in bu geceki bölümünde Altay'ın ölümünü araştıran Komiser Kemal kızlardan şüphelenir ve onları sorguya alır.
Hepsi Grubu kızlarının rol aldığı Hepsi 1'in bu bölümünde olaylar şöyle gelişiyor: Bora'nın polis tarafından gözaltına alınması, kızları şaşkına çevirmiştir. Ancak Bora delil yetersizliğinden serbest bırakılır.

FOTOĞRAF KRİZİ
Bu arada soruşturmada ifade veren Berbatov'un sözlerini yanlış anlayan Komiser Kemal, kızlardan şüphelenmeye başlar! Komiserin kendilerini sorguya çekmesiyle kafası karışan kızlar, Bora'nın çantasında buldukları fotoğraflarla iyice şaşkına dönerler!

ALEV-BORA AŞKI
Artık iyi bir kız olduğunu ispatlamaya çalışan Alev, kimseden bulamadığı şefkati Bora'da bulur. Öte yandan Bora'dan korktukları için geceyi panik halinde geçiren kızlar, ertesi gün Altay'ın ölüm sebebini öğrenince tekrar sarsılırlar. atv 22.00