kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Cenazeler yakınlara teslim ediliyor

Yeni Haber
Zeytinburnu'ndaki patlamada hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınıyor. Sabah saatlerinde teşhis için içeri alınan cenaze yakınları, yapılan kimlik tespitlerinin ardından cenazeleri teslim almaya başladı. ..
Dün geç saatlerde enkaz altından çıkartılan Heybetullah Güleç'in Adli Tıp Kurumu'na gelen çok sayıda yakını, sinir krizi geçirdi. 17 Yaşındaki gencin yakınları içerden çıkan babaya sarılarak gözyaşı döktü. Güleç'in yakınları Kürtçe ağıt yakarak ağladı. Yine patlamada hayatını kaybeden Aslan Doğan'ın eşi ve iki çocuğu Adli Tıp Kurumu önüne gelerek cenazenin alınmasını bekledi. Doğan'ın 5 yaşındaki oğlu Ogün ile 4 yaşındaki kızı Birgül annelerine sarılarak babaları için gözyaşı döktü. Doğan'ın 6 aylık bir kız çocuğunun daha olduğu belirtildi.

*ADLİ TIP ÖNÜNDE ACILI BEKLEYİŞ FOTO-GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Patlamada hayatını kaybeden Gülhan Çabuk'un ise geride 3 yaşında bir çocuk bıraktığı öğrenildi. Çocuğuna hamile kaldıktan sonra böbrek yetmezliği tedavisi gören anne Gülhan Çabuk'un ölme riskine rağmen çocuğunu doğurduğu ve patlamanın olduğu binada bir firmada teknik ressam olarak çalıştığı ifade edildi. Gülhan Çubuk'u teşhis ettikten sonra dışarı çıkan yakınları ile burada bekleyen yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Öte yandan, Zeytinburnu Belediyesi bazı cenaze yakınları için otobüs tahsis etti. Cenazelerin alınması ve mezarlıklara götürülmesi için belediyenin çok sayıda otobüs ve minibüs tahsis ettiği belirtildi.