kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Tom Cruise Katie Holmes

'Anneyim' demekle anne olunmuyor!

Nicole Kidman, Tom Cruise'la evliliği sırasında evlat edindiği Isabella ve Connor'ın kendisine anne dememesinden Cruise'u sorumlu tutunca Katie Holmes ateş püskürdü: Çocuklar bana anne diyor çünkü ben onlarlayım!..
Tom Cruise'un Nicole Kidman ile evliyken evlat edindiği Isabella ve Connor, Kidman ile yakışıklı oyuncunun yeni eşi Katie Holmes'ü karşı karşıya getirdi. Cruise'un çocuklarını Scientology'e göre yetiştirerek kendisinden soğuttuğunu dile getiren Kidman, bir süre önce Isabella ve Connor'ın artık kendisine anne demediklerini itiraf etmişti. Güzel aktris bu durumu, iki çocuğun Los Angeles'ta babalarıyla birlikte yaşamalarına ve ondan etkilenmelerine bağladığını söylemişti.

SUÇLU KIDMAN
Kidman'ın bu açıklamalarına yanıt Cruise'un yeni eşi Katie Holmes'den geldi. Holmes, Parade dergisine bir demeç vererek, 14 yaşındaki Isabella ile 12 yaşındaki Connor'ın, Kidman'a, içlerinden gelmediği için anne demediklerini söyledi. Kızı Suri'den iki çocuğu ayırmayan Holmes, Kidman'ı şarkıcı Keith Urban ile evlendikten sonra çocuklarına sırt çevirmekle suçladı. Holmes şöyle konuştu:

TERCİHLERİNİ YAPTILAR

"Tom mükemmel bir baba. 3 çocuğunun da üzerine titriyor. Ancak Nicole için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. 'Ben anneyim' demekle anne olunmuyor. Isabella ve Connor artık onun yerine bana anne diyor. Üstelik bu Nicole'ün iddialarının aksine Tom'un değil, onların seçimi. Onlar da kendilerine gerçek anne sıcaklığını kimin gösterdiğinin farkındalar. Haliyle de tercihlerini sevgiden yana yapıyorlar..." Isabella ve Connor, Holmes'ü çok seviyor. Isabella ve Connor, Holmes'ü çok seviyor. Isabella ve Connor, Holmes'ü çok seviyor. Isabella ve Connor, Holmes'ü çok seviyor. Isabella ve Connor, Holmes'ü çok seviyor.
Haberin fotoğrafları