kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Nesrin Topkapı gibi yılbaşında çıkacak!

BÜLENT İPEK - MAGAZİN
Bir süre önçe RTÜK Başkanı Akman'la canlı yayında 'Huysuz Virjin' pazarlığı yapan Seyfi Dursunoğlu: Artık sadece yılbaşı gecelerinde ekrana çıkacağım..
Geçtiğimiz haftalarda RTÜK Başkanı Zahid Akman'la canlı yayında ekrana çıkma pazarlığı yapan Seyfi Dursunoğlu, "Onları memnun edemeyeceğim" deyip evine kapandı. Ünlü şovmen, "Eski devirlerdeki Nesrin Topkapı ve Orhan Gencebay'ın yaptığı gibi, özel izinlerle yılbaşı gecelerinde ekrana çıkacağım" şeklinde konuştu.

BEN KABUL ETMEDİM
İki yıldır RTÜK'ün istemediği gerekçesiyle 'Huysuz Virjin' olarak ekrana çıkamayan Seyfi Dursunoğlu, RTÜK pazarlığından sonuç çıkmadığını belirterek, şunları söyledi: "Huysuz'un gece yarısı yayınlanmasını önerdiler. Ama ben bu öneriyi kabul etmedim. Kısıtlamalarla, engellemelerle komedi olmaz. Ben bu baskı altında 'Huysuz'u yaparsam, o 'Huysuz' olmaz!"

HALKIMIZ GÜLÜP GEÇİYORDU
Yapımcı Fatih Aksoy'un 'Huysuz Virjin'i çok istediğini vurgulayan Seyfi Dursunoğlu, "RTÜK istedi diye gece yarısı çıkamam. Ben onlara göre değil, halka göre şov yapıyordum. Halk izliyor ve gülüp geçiyordu. Bu adı üstünde komedi. Evet müstehcen espriler yapıyorum ama o müstehcenlik olmazsa Huysuz da olmaz" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları