kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Şubat 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Seda Sayan

Seda anlı 'Şan'lı gelin oluyor!

ESİN ÖVET - MAGAZİN
Onur Şan'la yaşadığı aşk gündeme bomba gibi düşen Seda Sayan, bu hafta sonu evleniyor. Sayan'ın, mutluluğu ertelememek için evlilik kararını çabuk aldığı söyleniyor..
Seda Sayan, iki aydır büyük aşk yaşadığı Onur Şan ile bu hafta sonu Çırağan Sarayı'nda sade bir nikah töreni ile evleniyor. Altıncı evliliğini yapacak olan Seda Sayan, gelinlik giyip giymemeye henüz karar vermedi. Nikah törenine, ikilinin geçtiğimiz hafta bir yemekte tanışan aileleri ve yakın dostları katılacak. Çiftin nikah şahitliğini ise Osman Yağmurdereli ve Türker İnanoğlu yapacak. Seda Sayan'ın işlerinin yoğunluğu nedeniyle balayına çıkamayacağı söyleniyor. Çok mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Sayan'ın, yakın dostlarına, bu mutluluğu ertelemek istemediği için evlilik kararını çabuk aldığını söylediği konuşuluyor.

DEMI'NİN İZİNDEN GİDİYOR
Seda Sayan ve Onur Şan, bazı çevreler tarafından Hollwood yıldızı Demi Moore ve genç eşi Ashton Kutcher'a benzetiliyor. Bilindiği gibi 47 yaşındaki Demi Moore, geçtiğimiz yıllarda, kendisi gibi oyuncu olan 29 yaşındaki Ashton Kutcher'la evlenmişti. 47 yaşındaki Seda Sayan da, 27 yaşındaki Onur Şan'la evlenerek Demi Moore'un izinden gitmiş oluyor.
Haberin fotoğrafları