kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ortalık savaş alanına döndü

Yeni Haber
Tem Otoyolu Kaynaşlı Sarıçökek mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi öldü, 33 kişi yaralandı.

Kaza, Tem Ototyolu Kaynaşlı Sarıçökek mevkiinde, saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Bir yolcu otobüsünün kaza yapmasının ardından kazayı yara almadan atlatan otobüsteki yolcular araçtan inerek beklemeye başladı.

Tam bu sırada arkadan gelen bir başka yolcu otobüsü yolda bekleyen yolculara çarptı. Ardından Tem'de İstanbul istikametine giden iki yolcu otobüsü daha kar yağışı ve buzlanma nedeniyle duramayınca kaza yapan diğer otobüslere çarptı.

Kazaya yardım için duran bir kamyonet de otobüslerden birinin çarpmasıyla hurdaya döndü. Yoğun kar yağışının neden olduğu zincirleme kazada 5 kişi hayatını kaybederken 33 kişi de yaralandı. Yaralılar 112 acil servis ambulansları ile Düzce Üniversitesi Konuralp Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yolda kalan yolcular ise gidecekleri yere başka bir otobüs ile gönderildi.

Bolu Dağı tünel girişi 3. viyadüklerde meydana gelen kazada ölen 5 kişinin kimlikleri belirlendi.

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Bolu Dağı tüneli 3. viyadüklerde, Ankara-İstanbul istikametinde 3 otobüs ve çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında Cesur Kuğu, Ayşe Akyüz İnce, Nadiye Çiçek, Mehmet Çiçek ve Kemal Odabaş öldü.Yaralıların kimlik belirleme işlemleri ise devam ediyor.

Kaza nedeni ile Tem otoyolu İstanbul istikameti araç trafiğine kapandı. Abant gişelerinden D-100 Karayolu'na verilen trafik, saat 06.45 itibari ile tek şeritten kontrollü olarak tekrar araç trafiğine açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

AJANSLAR