kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Sevgilisi Jamie'den babalık testi istedi

Britney Spears'ın 16 yaşındaki hamile kardeşi Jamie Lynn, çok zor günler geçiriyor. Bebeğin babası olduğu iddia edilen liseli Casey Aldridge, babalık testi isteyerek, genç kızla ilişkisini bitirdi..
Jamie Lynn Spears, özel hayatında yaşadığı şanssızlıklarla ablası Britney Spears'ı hiç aratmıyor. Birkaç hafta önce OK! dergisine hamile olduğunu açıklayarak gündeme damgasını vuran 16 yaşındaki Spears, bir yandan lise diplomasını almaya çalışırken, bir yanda da babasız büyüteceği bebeği için endişeleniyor. Spears'ın bebeğinin babası olduğu iddia edilen Casey Aldridge, genç kızı babalık testi isteyerek genç kızı terk etti.

Başka erkeklerle samimi
Bebeğin kendisinden olmadığını düşünen Aldridge, son aylarda Jamie Lynn Spears'ın başka erkeklerle de görüştüğüne inanıyor. In Touch dergisine konuşan genç adam, "Jamie'nin benden başka erkeklerle de çok samimi olduğuna şahit olanlar var, ona güvenmiyorum. Babalık testi istiyorum" diye konuştu. Spears'la aynı okulda okuyan Casey Aldridge, geçtiğimiz yıl uzun bir süre Jamie Lynn ve annesiyle birlikte aynı evde yaşamıştı. Kızının terk edilmesine çok üzülen anne Lynne Spears, Jamie Lynn'e sahip çıktı. Kızı ve bebeğiyle ilgileneceğini söyleyen Lynne, Britney Spears'ın kendileri için aldığı lüks malikanede torununu küçük kızıyla birlikte büyüteceğini söyledi.
Haberin fotoğrafları