kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
AYŞE TÜTER

Krokanlı komposto

Meyvelerin kabuklarını soyup, küp küp doğrayın. Bir tencereye su, şeker, meyveler ve karanfil koyup, kısık ateşte 30 dakika pişirin. Meyveler yumuşayınca ocaktan indirip soğumaya bırakın. Kompostoyu kaselere paylaştırıp, fındık krokan koyarak servis yapın.

Malzemeler 8 Kişilik
* 1 adet ayva
* 10 adet vişne
* 10 adet kuru erik
* 1 adet elma
* 1 adet armut
* 4 su bardağı su
* 1 su bardağı şeker
* 3 adet karanfil
* 1 paket fındık krokan