kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ferhan Şensoy yıllar sonra ilk kez dramatik bir rolle sinema izleyicisinin karşısına çıkıyor. ‘Son Ders’ 8 Şubat’ta vizyona girecek.

Ferhan Şensoy bu kez ağlatacak

MEHMET ÇALIŞKAN
Kadir İnanır'ın hemen ardından usta oyunculardan Ferhan Şensoy da görmeye alıştığımız rollerin dışında bir karakterle sinemaya döndü... Şensoy 'Son Ders' filminde ağlatacak..
İLİŞKİLİ HABERLER
Ferhan Şensoy bu kez ağlatacak
Bugüne kadar tam 109 sinema filminde rol alan ve hiçbirinde karizmasından ödün vermeyen Kadir İnanır'ın 'Son Cellat'ta kambur bir hamalı canlandırmasının yankıları sürerken Ferhan Şensoy da dramatik bir rolle sinemaya döndü. Bugüne kadar çoğunlukla güldüren rollerle izleyicinin karşısına çıkan Şensoy 'Son Ders' adlı sinema filmindeki 'Saffet Ercan' karakteri ile bu kez ağlatacak.

8 Şubat'ta vizyona giriyor
Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun yazıp yönettiği 'Son Ders', "Hayatta söylemek istediklerini erteleme. Çünkü hayat planladığın gibi gitmeyebilir, yarın hiç olmayabilir" sloganıyla 8 Şubat'ta gösterime girecek. Bir üniversitede yaşananların hikaye edildiği film; kuşaklar arası ilişkileri ve üniversite eğitim sistemini masaya yatırıyor. Filmde Şensoy ile birlikte Kaan Urgancıoğlu, Ege Aydan, Ece Uslu, Durul Bazan, Ekin Türkmen, Dost Elver, Engin Hepileri, Birce Akalay, Burak Sarımola, Neriman Uğur, Aylin Kontente, Ali Yaylı ve Burcu Okutulmuş gibi oyuncular da rol aldı.
Haberin fotoğrafları