kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ocak 2008, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

32 yıllık evliliği Yunanlı Fani bitirmiş

Kuruçeşme'deki Hotel Les Ottomans'ın sahibi Ahu Aysal ile 32 yıllık eşi Ünal Aysal'ın geçen hafta tek celsede boşanması, sosyeteye bomba gibi düşmüştü! Hoş, uzun bir süredir çiftin arasının kötü olduğu konuşuluyordu ama Ahu Hanım her fırsatta bu dedikoduları yalanladığı için kimse boşanmalarını beklemiyordu. Ama maalesef dedikodular doğru çıktı. Ünal Bey işleri nedeniyle daha çok Belçika'da yaşadığı için zaten çok sık bir araya gelemeyen çiftin, 32 yılın ardından bir anda boşanması herkesin kafasında soru işareti bırakmıştı! Önceki gün duyduğum bir dedikodu, galiba boşanma nedenini açıklıyor! Ünal Aysal'a çok yakın birkaç kişinin dillendirdiği dedikoduya göre; Ünal Bey'in, Fani adında Yunanlı bir sevgilisi varmış!

Geçen yaz başlamış
Çok gizli yaşanan bu yasak aşkın geçen yaz başladığını öğrendim. 40 yaşlarında, kısa saçlı, orta boylu ve çok tatlı dilli olduğu konuşulan Fani Hanım, Yunanistan'da gazetecilik yapıyormuş. Aşıklar geçen yaz sonu Hırvatistan kıyılarında baş başa, teknede tatil yapmışlar. Yaklaşık bir aydır da İstanbul'da bulunan Fani Hanım ile Ünal Bey'in ilişkisinin oldukça ciddi olduğu da konuşulanlar arasında.

Boşanıp güzelleşmeye gitti

Ünal Bey ile Fani Hanım'ın ilişkisini duyar duymaz Ahu Aysal'ı aradım. Her boşanan kadının yaptığı gibi Ahu Hanım da kendisini yenilemeye karar verip, İspanya'nın yolunu tutmuş ve Marbella'da dünyaca ünlü bir güzellik merkezinde, bir haftalığına kampa girmiş. Ahu Aysal, başta bu konu hakkında konuşmak istemedi. Ardından da Fani Hanım'ın varlığından haberdar olmadığını söyleyip, "Eğer varsa da helal olsun, keyfini çıkarsın" dedi. Bakalım Ahu Hanım'ın pek konuşmak istemediği Fani Hanım ile Ünal Aysal, yakında ortalarda arz-ı endam eyleyecek mi?