kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Ocak 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hipermarket alev alev yandı

Yeni Haber
Kağıthane'de bir hipermarket iddiaya göre kundaklama sonucu yandı. Saldırgan olayın ardından kaçmayı başarırken alev alev yanan işyerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Polis konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, olay, saat 03.00 sıralarında Kağıthane Talatpaşa Mahallesi Emirgazi Caddesi üzerindeki dört katlı bir iş merkezinin en alt katında bulunan A. Karadağlar adlı hipermarkette meydana geldi.

İddiaya göre kimliği belirsiz bir kişi elindeki şişeyi marketin içine fırlattıktan sonra olay yerinden hızla uzaklaştı. Bunun ardından marketi bir anda alevler kapladı. Bu sırada alevlerin yükseldiği markette büyük bir gürültüyle patlamalar meydana geldi. Patlama sesini duyarak kendilerini dışarıya atan vatandaşlar durumu hemen polise ve itfaiyeye haber verdi. Yangın, Beyoğlu ve Şişli itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 1 saatte söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken markette büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Olayı gören vatandaşlar, cadde üzerinde bir kişinin hızla kaçtığını bunun hemen ardından da marketten alevlerin yükseldiğini söyledi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturama başlattı.

CİHAN