kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Uludağ'da oteller 13 Şubat'a kadar dolu

Yeni Haber
Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da yarı yıl tatili nedeniyle 13 Şubata kadar otellerin tamamen dolduğu bildirildi...
Uludağ Meteoroloji İstasyonu yetkililerinden alınan bilgiye göre, ''oteller bölgesi'nde dün 97 santimetre olan kar kalınlığı, gece geç saatlerde başlayan yağışla birlikte 107 santimetreye ulaştı.

Kar yağışının çarşamba gününe kadar aralıklarla devam etmesinin beklendiği Uludağ'da eksi 6 derece olan olarak ölçülen hava sıcaklığının yarından itibaren eksi 12 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. ''Beyaz cennet'te kar yağışı nedeniyle görüş mesafesi zaman zaman 200-300 metreye kadar düşerken, yetkililer, kara yolu ile Uludağ'a çıkmak isteyen sürücüleri araçlarında zincir bulundurmaları konusunda uyardı.

Öte yandan, yarıyıl tatili nedeniyle hareketli günlerin yaşandığı Uludağ'da oteller 13 Şubata kadar yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. Yetkililer, özellikle öğrenci grupları ve yarı yıl tatilini fırsat bilen ailelerin ilgisiyle boş odalarının kalmadığını bildirdiler.