kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Ocak 2008, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Seansı 60 YTL’ye gençlik aşısı

Yeni Haber
Ege Üniversitesi Ege Meslek Yüksekokulu Cilt Bakımı ve Güzellik Programı'nda uygulanan "Anti-aging Retinol Bakım" ile yaşlılık çizgileri büyük oranda ortadan kaldırılarak, dokunun yenilenmesi sağlanıyor. Öğretim Görevlisi Nursel Altunkaynak yaptığı açıklamada Anti-aging Retinol Bakım ile özellikle orta yaş ile birlikte deride görülmeye başlanılan kırışıklık, çizgi, akne gibi istenmeyen görüntülerin ortadan kaldırılmasını sağladıklarını kaydetti.

30 YAŞ ÜZERİ KADINLARA UYGULANIYOR

Bir seansı 60 YTL olan "Anti-aging Retinol Bakım"a ilişkin Öğretim Görevlisi Nursel Altunkaynak, "Haftada 1 kez olmak üzere 5 seans uygulanan bu bakım ile cildin ölü tabakası temizlenerek, yaşlılık lekeleri giderilmeye çalışılıyor. Bu bakımı 30 yaş ve üzeri kadınlara uyguluyoruz" dedi.

Bakım esnasında yoğun A vitamini içeren ampuller, maske ve kremin kullanıldığını açıklayan Altunkaynak, "Kullandığımız ürünlerin içinde cilt için büyük önem taşıyan hyaluronik asit, soya proteini, allontoin, acı bakla meyvesi gibi maddeler yer alıyor. 1 saat kadar süren bakım ile cildin rengi ve tonu düzelmekte, deri canlılık kazanmakta" diye konuştu.

(ANKA)