kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Ayşen Zamanpur’un Silk&Cashmere’i 15’inci yılını doldururken, tam 11 ödülün de sahibi oldu. Yılın işadamı, yılın girişimcisi, yılın en yaratıcı markası gibi ödüllere layık görülen Zamanpur’un hikâyesi 9 ayrı yüksek lisans tezine ve 6 kitaba konu oldu.

Kaşmir, sırt ve diz ağrılarının dermanı

ŞELALE KADAK
ŞELALE KADAK
ÖYLE görünüyor ki, yakında Türkiye kaşmir sağlık ürünleriyle de tanışacak. Zamanpur, tarihe baktıklarında hep sağlık için kaşmirin önerildiğini duyduklarını söylüyor. Yani dizi, sırtı ağrıyana, hep 'kaşmirle ört' tavsiyesi yapılırmış. Ne de olsa vücut ısısını dengeleyen bir üründen söz ediyoruz. İşte kaşmirin bu özelliği Silk&Cashmere markasının yaratıcısına yeni koleksiyon geliştirmek için de sebep olmuş. Şimdi sağlık kurumlarıyla da görüşmelere başlayan Zamanpur, onların onayını da alarak bir koleksiyon hazırlıyor. Bel, sırt ve diz ağrılarına kaşmir önerildiğine göre, koleksiyonda termal ürünler yer alacak. Yani bel kuşağı, diz kuşağı, sırt için dart bir yelek, uzun kollu ve bacaklı içlikler ve hatta kaşmir göz bantları. "Önümüzdeki kış kaşmir termal ürünlerimizi de hem Türkiye'de hem de dünyada satışa sunacağız" diyen Zamanpur, dünyada Donna Karan gibi ünlü markalarla aynı yerde satışa sunulan bir marka yaratmanın mutluluğunu yaşıyor.

KİTAP YAZIYOR
Zamanpur, şu günlerde bir de roman yazıyor. İsmi, Kaşmir Yolu: "148 sayfasını yazdım. İçinde macera, tutku, riskler, vazgeçtiklerim, yaşadıklarım, sürprizler, kısacası hayatım var. Benim hikayem Alice Harikalar Diyarında ya da Sinderalla gibi değil. Kan ve gözyaşı da var".