kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Önceki gün tutuklananlar:

Zülfikar Ali AYDIN / SABAH
ZEKERİYA ÖZTÜRK
Her taşın altından çıkan binbaşı
EMEKLİ
binbaşı. Danıştay saldırısından sonra tutuklanan yüzbaşı Muzaffer Tekin'e yakın bir isim. Ümraniye'deki bombalarla ilgili olarak gözaltına alınmış, Cumhuriyet gazetesine bombalı saldırılarla ilgili de sorgulandı.

ERKUT ERSOY
Motosikletli ajan timi kuracaktı

ERGENEKON örgütüne bağlı "Özel Büro" olarak adlandırılan ve örgütün istihbarat amaçlı kullandığı büronun başındaki isim olduğu tespit edildi. Ersoy'un yakın dönemde istihbarat amaçlı "Özel Büro" ya bağlı 2 bin kişilik motosikletli tim kurmayı planladığı belirlendi.

KAHRAMAN ŞAHİN
Kadıköy teşkilatı ondan soruluyor

KUVAYI Milliye derneğinin Kadıköy Teşkilat Başkanlığı'nı yapan Şahin, emekli Albay Fikri Karadağ ile Hüseyin Görüm'ün yardımcısı görevini yürütüyordu. DTP ile İsmailağa Cemaati üyelerini takip talimatı verdiği kayıtlara geçti.

EROL ÖLMEZ
'Özel kuvvetler' ibareli dernek kartı

EROL Ölmez, teşkilata Kuvayı Milliye Derneği Kadıköy Şubesi'nde "çaycı" olarak çalışarak katıldı. Dernek kartında 'özel kuvvetler' ibaresi bulunduğu iddia edilen Ölmez'in telefon konuşmasında kendisini 'şaka olsun diye' kıdemli binbaşı olarak tanıttığı belirtildi.

MUHAMMET YÜCE
Tetikçiyi bulan uzman çavuş

OPERASYONUN Bursa ayağında gözaltına alınan ve Hava Kuvvetleri'nde görevli uzman çavuş Muhammet Yüce'nin dikkat çeken en önemli görüşmesi, örgütün tetikçisi Selim Akkurt'u bulması oldu. Karadağ, Akkurt'a suikast düzenlenecek isimlerin listesini verdi.
Haberin fotoğrafları