kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
‘Göl’de amatör oyuncular rol aldı.

Yerli malı 'Lost'un henüz kanalı yok!

BUGE CANKAT / GÜNAYDIN
Youtube izleyenleri tarafından Yerli Lost' olarak lanse edilen 'Göl'ün yönetmeni Enver Özüstün "Lost'u taklit etmedik" dedi. Dizinin henüz hangi kanalda yayınlanacağı belli olmadı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Yerli malı 'Lost'un henüz kanalı yok!
'Lost'un yerli versiyonu 'Göl', Ankaralı yönetmen Enver Özüstün tarafından 13 bölümlük bir demo olarak çekildi. youtube'da 'en çok tıklananlar' arasına giren ve 'Yerli Lost' olarak adlandırılan 'Göl'ün henüz hangi TV kanalında yayınlanacağı belli olmadı. Dizinin yönetmeni, pek çok kanaldan teklif aldıklarını ama henüz karar vermediklerini söyledi.

GİZEMLİ OLAYLAR

İznik Gölü, Gemlik, Bolu ve Kızılırmak nehri kıyısında çekilen 'Yerli Lost', gölde yanmış olarak bulunan bir cesedi araştırmaya gelen dört gencin, ormanda ve göl kenarında başlarından geçen gizemli olayları konu alıyor. Dizinin demosu 'www.goldizifilm.com' sitesinde yayınlanıyor.

TAKLİT ETMEDİK
Özütsün, amaçlarının 'Lost'u taklit etmek olmadığını hatta dizinin senaryosunun ilk altı bölümünü yazana kadar 'Lost'u hiç izlemediğini belirterek şunları söyledi: "Biz Yerli Lost tanımlamasıyla çıkmıyoruz. Bu benzerliği youtube'daki 3 dakikalık fragmanı izleyenler kurmuş. Dizi ekrana geldiğinde izleyici bir taklit değil de Anadolu'nun gizemini anlatan özgün bir çalışma olduğunu anlayacak."