kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Ocak 2008, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Benjamin, üçüncü sezonunson bölümünde adadakilertarafından ağacabağlanmıştı. Başında daDanielle bekliyordu.

'Eve dönüş' yolculuğu adadakileri ikiye bölecek

ZEYNEP GÜLER CEYLAN / GÜNAYDIN
İzlendiği her ülkede bağımlılık yaratan 'Lost' dizisi, 4. sezon bölümleriyle 31 Ocak'tan itibaren Amerikalı fanatikleriyle buluşacak. Ülkemizde de geniş bir hayran kitlesi olan 'Lost'un yeni sezonu, geçmiş bölümlere dair birçok sorunun yanıtını verecek..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Eve dönüş' yolculuğu adadakileri ikiye bölecek
3 yıldan beri ekranda fırtınalar estiren efsane dizi 'Lost'un yeni sezon bölümleri, 31 Ocak'tan itibaren Amerika'da yayınlanacak. abc kanalında perşembe günleri ekrana geleceği açıklanan 'Lost', geçtiğimiz haftalarda Amerikan Yazarlar Birliği grevinin kurbanı olmuştu.

8 BÖLÜMÜ HAZIR
Yeni sezonun başlama tarihi daha önce 4 Şubat olarak belirlenmişti ama grev yüzünden 16 bölümlük senaryonun 8 bölümü yazılamadığı için dizinin başlama tarihi 31 Ocak'a çekildi. Grev sona ermezse dizinin diğer yarısının çekilmeme tehlikesi olduğu söyleniyor. Peki bu yeni sezonda adada neler olacak? İlk iki sezonu ABD'de haftada ortalama 20 milyon izleyiciyi ekran başına toplamayı başaran dizi, üçüncü sezonda iki saate yakın süren şok edici bir sezon finalle ekranlara veda etmişti. Dizinin yapımcılarından Carlton Cuse ve Damon Lindelof, dördüncü sezonda birçok sürprizin yaşanacağını belirterek şu bilgileri verdi: "Bu sezon Michael kesinlikle geri dönüyor. Ama oğlu Walt konusunda şimdilik bir yorum yapmak istemiyoruz. Ancak, Walt karakterini canlandıran oyuncu diziyi çekme hızımızdan hızlı büyüdü ve işimizi çok zorlaştırdı."

BÖLÜNÜYORLAR

Üçüncü sezonun final bölümünde sıkça rastladığımız 'flash-forward'ların (ileri gidiş) süreceğini söyleyen yapımcılar, yeni sezonun ilk bölümü olan 'The Beginning of the End'in (Sonun Başlangıcı) konusunu kısaca anlattı: "Hayatta kalanlar helikopterle gelen Naomi Dorrit ve beraberindekilerle buluşmak için 815'in kokpitine ilerler. Jack onları kurtaracağını Locke ise tersini savunur. Grup ikiye bölünür!"

KATE HAMİLE OLABİLİR
Yeni sezonda Kate ve Jack'in ilişkisine de sıkça yer verilecek. Kate'in Jack'e çok yoğun duygular hissettiğini belirten yapımcılar, Sawyer'la yaşadığı ilişkinin işleri iyice zorlaştıracağının sinyallerini veriyor. Kate'in hamile olabileceği söylentileri de var! 4. sezon fragmanı, youtube'da en çok izlenenler arasında. Fragmanda, adaya gelen helikopter ve dinazor kemikleri dikkat çekerken, Jake ve Kate'in yaptığı diyalog "John Naomi'yi öldürüyor mu?" sorusunu akıllara getiriyor.
Haberin fotoğrafları